Overslaan en naar de inhoud gaan

Met de vingers eten? Dat kan! bij Tillens

Vrijdag 09 September 2016

Fingerfood, dat gaat om niet meer of niet minder dan zonder bestek kunnen eten. Het zorgt ervoor dat mensen met dementie in alle vrijheid zelfstandig kunnen blijven genieten van lekker eten. Zo wordt eten terug een plezier. Bovendien draagt fingerfood bij personen met dementie bij tot een gezonder en gevarieerder voedingspatroon en verkleint het risico op ondervoeding. Het receptenboek dat werd ontwikkeld door het keukenteam van woonzorgcentrum Tillens in Ukkel inspireert en bundelt de meest succesvolle recepten.

Deze activiteit vond plaats op 09 September 2016
Woonzorgcentrum Tillens

Rue Beeckman 26
Over Tillens

Woonzorgcentrum Tillens is gelegen in centrum van Ukkel en biedt een specifieke, unieke & aangepaste leefomgeving aan voor senioren. Het is een beschermde en stimulerende omgeving zodat we onze bewoners alle nodige zorgen & begeleiden kunnen aanbieden.

Op basis van een zeer directe opvolging samen met onze huispsycholoog ontwikkelen we in Tillens een specifieke therapie voor het welzijn van onze bewoners. Daarnaast organiseert onze ergotherapeut elke dag gevarieerde en stimulerende activiteiten. Het zorgteam staat dag en nacht ter beschikking van onze bewoners, zij kunnen altijd op hen rekenen.

Elke verdieping beschikt over een tvhoek, eetruimte, comfortabele living en een ontspanningsruimte..

Informatie corona