Overslaan en naar de inhoud gaan

Maand november

Dinsdag 20 November 2018

De november maand is vaak een donkere maand (letterlijk en figuurlijk)...  daarom maken wij hier reeds jaren een "senioren(feest)maand" van.  De bewoners van ons huis kunnen vrijblijvend 2x per week genieten van een  grote, gezamelijke feestnamiddag. Wij sommen ze even voor u op:

-woensdag 7 november = dessertenbuffet
Onze mobiele keuken geeft ons de mogelijkheid om onze residenten extra te verwennen met gebak , taart en andere lekkere zelfgemaakte desserten. 
-vrijdag 9 november = concert op groot scherm
Een luxe editie van het concert van Christoff en vrienden XL werd getoond op groot scherm tot grote vreugde van vele fans. 
Er werd gedanst en meegezongen
-woensdag 14 november = live optreden violist Stijn Vande Voorde
Vele muziekgenres live gebracht met achtergrondmuziek en een prachtige show... een aanrader.
-dinsdag 20 november = voorleesweek
De leerlingen van het Atheneum Denderleeuw kwamen op bezoek, naast een  voorleesmoment werden ook levensloop verhalen uitgewisseld. Hartverwarmend !
Wat staat er nog op het programma deze maand: 
woe 21/11 = ontmoetingsfeest
vrij 23/11 = feestbingo
woe 28/11 = Sinterklaasfeest voor de kinderen/achterkleinkinderen van het personeel en de residenten met hierna kamerbezoek
vrij 30/11 = fotonamiddag voorbije feestmaand

Deze activiteit vond plaats op 20 November 2018
Woonzorgcentrum Rodenbach

A. Rodenbachstraat 97
Over Rodenbach

Rodenbach is een huis met 75 bewoners die elkaar écht kennen dankzij de gezellige bar en de gevarieerde activiteitenkalender. Er wordt u dagelijks een heerlijk driegangenmenu aangeboden. Wij passen ons zorg- en dienstenaanbod voortdurend aan op basis van uw behoeftes.

Elke dag biedt ons professionele team u de allerbeste zorgen en diensten. Ons zorgpersoneel komt ’s morgens langs en daarna kan u aan activiteiten van ons KELA-team deelnemen: wandelen, fietsen, kinesitherapie en andere animatie-activiteiten. U bent dagelijks welkom in de bar en op woensdag organiseren we er een fijne activiteit. Op de eerste dag van uw verhuis naar Rodenbach stellen we samen uw zorgplanning op. Zo kan u ons uw verwachtingen en wensen voorleggen. U kan bij ons terecht voor uw administratie, om uw post op te volgen, uw gasten te onthalen of gewoon even te babbelen.

Image
Team Annie Schoukens
Annie Schoukens

Directeur

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Informatie corona