Overslaan en naar de inhoud gaan

Levensloop

Woensdag 24 April 2019

Levensloopnamiddag tvv de stichting tegen kanker


Waar: WZC Hestia - Zijp 20 - 1780 Wemmel

Wanneer: 24 april 2019

Uur: 14.00 - 17.00

Wie: voor (groot)ouders & (klein)kinderen

Terwijl u geniet van onze  heerlijk versgebakken wafeltjes kunnen de kleinsten zich naar hartelust laten schminken, eendjes vissen , tattoos laten zetten,…

 

De opbrengst gaat integraal naar de stichting tegen kanker.

Van harte welkom!

 

Deze activiteit vond plaats op 24 April 2019
Over Hestia

Woonzorgcentrum Hestia is rustig gelegen midden in het groen, maar toch vlak bij Wemmel-centrum en niet ver weg van grootstad Brussel. Ons woonzorgcentrum biedt professionele en kwaliteitsvolle zorg aan voor zowel dagverblijf, kortverblijf of permanent wonen. Villa Marie-Louise kwam er in 2016: 30 ruime, comfortabel en eigentijdse assistentiewoningen op loopafstand van het WZC.

Wat zo fijn is aan Hestia, is dat er voor iedereen een woon- en zorgoplossing is: dagopvang, een tijdelijk of permanent verblijf. Ook de ruimte en privacy van een assistentiewoning behoort tot de mogelijkheden. Met onze medewerkers hechten we groot belang aan de individuele benadering van elke bewoner. Iedereen is anders en heeft verschillende noden, en die proberen wij zo goed mogelijk te leren kennen. Het personeel biedt u naast de beste zorg ook een luisterend oor en staat altijd klaar voor een warme babbel. WZC Hestia is levendig met een ruime activiteitenkalender. Onze huis-DJ zorgt dagelijks voor de nodige sfeer in onze gezellige cafetaria, verschillende leefruimtes of zonnig terras. Onze koks serveren elke dag verse maaltijden, rekening houdend met uw dieet en persoonlijke voorkeuren.

Image
Team  Klaartje Joostens
Klaartje Joostens

Directeur

Meer details
Huidige vacatures
Informatie corona