Overslaan en naar de inhoud gaan

Lente-ontbijt

Woensdag 02 mei 2018

Hoe kunnen we de lente beter starten dan met een fantastische lente-ontbijt  voor al onze bewoners in Larenshof !

Allemaal genieten van lekkere verse pistolets, sandwiches, zoet en hartig beleg diverse fruitsappen, gebakken eitjes à la minute met onze mobiele keuken enz…  
Speciale dank aan onze vrijwilligers die samen met de medewerkers van Larenshof al onze bewoners een fijne start van de lente bezorgen.

Deze activiteit vond plaats op 02 mei 2018
Over Larenshof

Naast permanent wonen in het woonzorgcentrum en de assistentiewoningen hebben wij ook 15 kamers beschikbaar voor een aangemeld herstelverblijf. Net voorbij het Kasteel van Laarne en aan het einde van de imposante Kasteeldreef ligt residentie Larenshof. Bij ons vindt u een warme leefomgeving met het modernste comfort en een uitgebreide waaier aan diensten.

Wanneer u het domein oprijdt, voelt u onmiddellijk de gezelligheid en menselijke warmte die Larenshof uitstraalt. Het woonzorgcentrum opende de deuren in november 2010. Een team van gekwalificeerde medewerkers staat voor u klaar met de beste zorgen of gewoon voor een hartelijke babbel. Via ons oproepsysteem kunt u de klok rond op hen rekenen. Larenshof is een open huis waar iedereen zich op zijn gemak voelt. U laten genieten van elke dag: voor minder gaan we niet.

Image
Team Barbara Moreau
Barbara Moreau

Directeur

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Informatie corona