Overslaan en naar de inhoud gaan

Le Résidence Trophy au Ménil

Woensdag 17 Oktober 2018

Le Ménil a participé au Résidence Trophy de Braine l'Alleud.
En voici quelques photos, qui témoignent de la bonne ambiance qui y régnait!

 

Deze activiteit vond plaats op 17 Oktober 2018
Woonzorgcentrum Le Ménil

Rue du Ménil 95
Over Le Ménil

Woonzorgcentrum Le Ménil bevindt zich in een rustige straat in het hart van Eigenbrakel (Braine-l’Alleud). Het huis is gelegen in een rustige en groene omgeving. Bij ons kunnen 121 personen maximaal genieten van het leven, terwijl ze uitstekende zorg en gepersonaliseerde diensten aangeboden krijgen.

Le Ménil wil een huis zijn dat tegelijk ruim en kleinschalig is. Hier bent u thuis. We bieden u een gevarieerd aanbod aan activiteiten aan en schotelen u heerlijke maaltijden met seizoensproducten voor. U kan ter plaatse ook gebruik maken van allerhande diensten. De grote tuin met wandelpad, banken en overschaduwd terras is er voor de mooie, zonnige dagen. Onze coördinerend arts zorgt voor een geoliede samenwerking tussen u, onze zorgploeg en uw eigen huisdokter. Zo krijgt u, dag na dag, perfect op uw maat aangepaste zorg.

Anne-Charlotte Cambresier

Directrice

02/387.06.06

Lemenil.dir@armonea.be

Meer details
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Je thuis voelen
Nu out, straks ook ou[d/t]

In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium. Al meer dan 10 jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste 6 jaar bij Armonea. Niet toevallig koos hij voor LGBT’s* in de ouderenzorg als thema van zijn…

Lees verder
Info?