Overslaan en naar de inhoud gaan

Lange stok om paaseitjes in residentie Populierenhof in Leuven tot op balkons te brengen

Zondag 12 April 2020

Ook in residentie Populierenhof in Leuven kregen ze bezoek van de Paashaas. Al zag dat er dit jaar toch wat anders uit. De paashazen deelden chocolade eitjes uit aan de bewoners met een lange stok, om zoveel mogelijk contact te vermijden. Het personeel kwam mee zingen en dansen, een heus Paasfeest dus.

Bekijk hier de reportage van ROB TV: https://www.robtv.be/nieuws/heerlijk-lange-stok-om-paaseitjes-in-rusthuis-populierenhof-in-leuven-tot-op-balkons-te-brengen-96460

Deze activiteit vond plaats op 12 April 2020
Over Populierenhof

Licht en rust in een groene oase. Zo zou u Populierenhof kunnen omschrijven. Aan de rand van Heverlee, op een boogscheut van Leuven, komt u thuis in een ruim appartement. Onze kok kookt dagelijks vers en er zijn tal van activiteiten.

Residentie Populierenhof is een domein met 111 appartementen waar u alleen of met uw partner in een gezonde omgeving leeft. Zowel het gezellige Heverlee als het bruisende Leuven zijn vlot bereikbaar. Onze residenten loven de smakelijke gerechten van de chef, de goede zorgen van het zorgteam en de vaardigheden van de klusjesman. Maar ook het samenzijn met de andere bewoners is deel van het leven in Populierenhof: een barbecue op het terras, een oesterfestijn in het restaurant of een namiddag in het salon, er is altijd wat te beleven.

Image
Marina Van Poecke
Marina Van Poecke

Directeur

0485/07.12.78

populier.dir@armonea.be

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Informatie corona