Overslaan en naar de inhoud gaan

Kunstwerken van OLVA De Meersen

Woensdag 26 Juni 2019

Onze residentie kreeg een groep eerstejaars van basisschool OLVA De Meersen en Burgemeester Dirk De Fauw over de vloer. En die kwamen niet met lege handen, zij schonken de bewoners van onze residentie namelijk een hele reeks kunstwerken van eigen hand.

Wij maken de gewoonte onze kunstcollectie telkens uit te breiden met de werkjes van deze school. Een traditie die onze bewoners extra kleur bijbrengt. Fantastisch om te zien dat de jongere generatie het contact met de senioren levend houdt en versterkt met dit prachtig initiatief.

Deze activiteit vond plaats op 26 Juni 2019
Assistentiewoning Berkenhof

Daverlostraat 170
Over Berkenhof

Residentie Berkenhof, dat zijn 119 comfortabele appartementen gelegen in een rustige, groene woonwijk dicht bij het centrum van Assebroek. De ideale ligging voor een mooie balans tussen ontspannende rust en bruisende activiteit.

In residentie Berkenhof kan u onafhankelijk leven in een eigen appartement, maar tegelijkertijd rekenen op de beste hoteldiensten. Bij aankomst in de residentie ervaart u meteen een thuisgevoel. De sfeer is los en gezellig, de band tussen bewoners en zorgteam uitstekend. Onze equipe bestaat stuk voor stuk uit professionals en staat de klok rond voor u paraat. Genieten van de rust en de natuur kan in onze groene tuin. Zoekt u liever de drukte op, dan is het stadscentrum van Brugge slechts één busrit verwijderd.

Katty Dierikx

Directeur

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Informatie corona