Overslaan en naar de inhoud gaan

Kunsttentoonstelling

Vrijdag 13 September 2019

WZC Pagode, in samenwerking met de Federatie Onafhankelijke Senioren (Fedos) en het kunstenaarscollectief 'Talent in Beweging',
nodigt u uit voor de vernissage van de groepsexpo “Onder Water”.

De vernissage, begeleid door animatie van ‘Choux de Bruxelles’, vindt plaats op vrijdag 13 september 2019 van 14u tot 17u.

De expo loopt van 13 september tot en met 16 december 2019 en is dagelijks vrij te bezichtigen.

Iedereen is welkom!

Deze activiteit vond plaats op 13 September 2019
Woonzorgcentrum Pagode

Oorlogskruisenlaan 90
Over Pagode

Residentie Pagode opende in 2013 de deuren en is sindsdien een nieuwe thuis voor 150 senioren. Rustig gelegen maar in de directe nabijheid van de Europese hoofdstad profiteren onze bewoners van de beste zorg op maat, de lekkerste maaltijden en het aangename gezelschap van medebewoners in een mooi, modern kader. Wij zijn vlot bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer.

Pagode is een modern en sfeervol woonzorgcentrum. Het strekt zich uit over 5 verdiepingen die elk aan een dertigtal bewoners een kleinschalig, gezellig en veilig woonkader bieden. Elke verdieping heeft ook een eigen salon en restaurant. Tijdens de vele activiteiten en in onze gemeenschappelijke leefruimtes legt u snel contact met medebewoners, maar ook uw familie en vrienden zijn altijd welkom in ons open huis. Verder staan we dag en nacht voor u klaar: niet alleen om u de beste zorg te verschaffen, maar ook om op elk moment een hartelijke babbel te voeren. Wees welkom in Pagode, een warm thuis nabij het kloppende hart van Brussel!

Informatie corona