Overslaan en naar de inhoud gaan

Kriebeldag

Zondag 24 Maart 2019

In de laatste week van maart organiseerde het woonleefteam een speciale dag om de start van de lente te vieren.

Op deze ‘kriebeldag’ konden de bewoners in de voormiddag allerhande workshops komen volgen op het Amadeusplein (cafetaria). 

Onze workshops kregen de volgende namen: ‘Groene vingers’, ‘Beestenboel’, ‘Spic en Span’, ‘Goe Gebakken’ en ‘Pluk de dag’.

In de namiddag strekten we onze benen dan weer uit voor een leuke bewegingsnamiddag met rolstoel- en rollatordans.

Deze activiteit vond plaats op 24 Maart 2019
Over Hemelrijck

Hemelrijck is geen plaats waar senioren wonen, het is een plek waar senioren leven. Hier combineren we professionele zorg met een individuele benadering van elke bewoner. Zo ontstaat er een vertrouwensband, en voelt u zich in een mum van tijd helemaal thuis.

Met de beste zorg en diensten nabij, aangeboden door een team van professionals, hoeven onze senioren zich geen zorgen te maken over de opvolging van hun gezondheid of de opvang van problemen. Zo kunnen ze zich volledig concentreren op wat er echt toe doet: voluit leven, in een aangename omgeving. Dagelijks worden er activiteiten voorzien, zowel op groepsniveau als individueel. Samen koken, vissen of een uitstap maken, of afgezonderd genieten van een relaxatiebad of een geheugentraining: wij bieden de mogelijkheden, u kiest.

Image
Team Greet Moonen
Greet Moonen

Directeur

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Informatie corona