Overslaan en naar de inhoud gaan

Kom je mee naar de Bistro 2018?

Zaterdag 08 September 2018

De jaarlijkse Bistro gaat door op 8 september en het belooft een onvergetelijke editie te worden.

Dit jaar bieden wij niet enkel een heerlijke maaltijd aan, maar gaan we nog verder. Wij willen een wereldrecord verslaan! Al onze residenten zullen gelijker tijd met de kaarten spelen om zo het grootste kaartenspel ter wereld te realiseren…

Uw Bistro begint om 14u en eindigt om 17u30.

Schrijf u in door een mail te sturen naar rietdijk.admin@armonea.be.

Deze activiteit vond plaats op 08 September 2018
Woonzorgcentrum Rietdijk

Bolwerkstraat 7
Over Rietdijk

Vlakbij het centrum van Vilvoorde ligt Rietdijk, een kleinschalig woonzorgcentrum voor 66 bewoners. Een prachtige binnentuin en een groot terras zorgen dat u én uw bezoekers zich steeds thuisvoelen. Ook over onze activiteiten zal u enthousiast zijn.

Maandelijks een verjaardagsfeest, elk jaar een Brueghelfestijn en als de zon schijnt, trekken we naar de markt. Elke namiddag kan u in onze bar of op ons terras vertoeven. In Rietdijk zal u zich alleszins niet vervelen. Bovendien is cultureel centrum Het Bolwerk aan de overkant. Ons deskundig team maakt samen met u een zorgplan op maat. Zo krijgt u de juiste begeleiding op het juiste moment. In de beschermde afdeling creëren wij een huiselijke sfeer met een herrinneringsmuur voor de residenten met dementie. Bezoek is de klok rond welkom.

Veerle Verbesselt

Directeur

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Informatie corona