Overslaan en naar de inhoud gaan

Kom je mee naar de Bistro 2018?

Zaterdag 08 September 2018

De jaarlijkse Bistro gaat door op 8 september en het belooft een onvergetelijke editie te worden.

Dit jaar bieden wij niet enkel een heerlijke maaltijd aan, maar gaan we nog verder. Wij willen een wereldrecord verslaan! Al onze residenten zullen gelijker tijd met de kaarten spelen om zo het grootste kaartenspel ter wereld te realiseren…

Uw Bistro begint om 14u en eindigt om 16u30.

De thema van de keuken is Limburgse vlaaien.

Als u hier klikt, vindt u enkele foto’s van de Bistro van 2017, zo kunt u zich onderdompelen in de sfeer van vorig jaar.

Schrijf u in door een mail te sturen naar termeeuwen.admin@armonea.be.

Deze activiteit vond plaats op 08 September 2018
Over Ter Meeuwen

Op zoek naar een huiselijk woonzorgcentrum of comfortabele assistentiewoning? Dan bent u in Ter Meeuwen aan het juiste adres. Onze chef verzorgt dagelijks verse huisbereide maaltijden, ons animatieteam biedt gevarieerde activiteiten aan en het zorgteam staat dag en nacht voor u klaar.

In Ter Meeuwen hebt u de mogelijkheid om vanuit het brede zorg- en dienstenaanbod uw eigen omkadering samen te stellen, aangepast aan uw behoeftes en noden. In het woonzorgcentrum zijn er ruime kamers ter beschikking. Voor bewoners in een proces van dementie staat een gespecialiseerd team klaar op de beschermde afdeling. U kan ook een assistentiewoning huren of kopen. In de tuin, de bar of een van onze leefruimtes kan u samen met familie of vrienden keuvelen, een spel spelen of gezellig lezen. We bedenken steevast creatieve activiteiten om uw dag zinvol en leuk door te brengen.

Robert Zoons

Directeur

Meer details
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
in Je thuis voelen
Nu out, straks ook ou[d/t]

In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium. Al meer dan 10 jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste 6 jaar bij Armonea. Niet toevallig koos hij voor LGBT’s* in de ouderenzorg als thema van zijn…

Lees verder
Info?