Overslaan en naar de inhoud gaan

Kom je mee naar de Bistro 2018?

Zaterdag 08 September 2018

Op zaterdag 08 september 2018 is het weer zover, onze jaarlijkse Happiness Day!
In het WZC Spanjeberg organiseren wij een namiddag waarbij we doorlopend retro hapjes en drankjes zullen aanbieden onder de vorm van een sneukeltocht, een ware Retro - Bistro namiddag opgeluisterd met een optreden van het Popkoor Maggie’s Melody van Dilbeek.
Vanaf  15.00 zal een kaarttoernooi georganiseerd worden tot 16.30. Daarom roepen wij iedereen op om samen met ons te proberen het wereldrecord simultaan kaarten te verslaan. In elke site van Armonea  worden bewoners, familie en sympathisanten uitgenodigd om deel te nemen aan het feest.
Wij organiseren een warm onthaal vanaf 13:00, een officieel kaartgedeelte, een uitgebreid assortiment retro zoete en zoute hapjes en aangepaste dranken.

Schrijf u in door een mail te sturen naar spanjeberg.admin@armonea.be.

Deze activiteit vond plaats op 08 September 2018
Woonzorgcentrum Spanjeberg

Brusselsesteenweg 544
Over Spanjeberg
ok

In het centrum van Zellik, een deelgemeente van Asse, vindt u Spanjeberg, een aangenaam woonzorgcentrum voor 101 senioren. U krijgt er uw eigen kamer die u zelf mag inrichten. Elke dag bereidt de kok verse, seizoensgebonden maaltijden.

Ons uitstekende zorgteam staat dag en nacht voor u klaar. Met een aangepast zorgplan garanderen wij u de allerbeste ondersteuning. Dat betekent niet alleen verzorging wanneer het u het beste uitkomt, maar ook een open communicatie, zodat wij ons kunnen aanpassen aan uw behoeftes. Het enthousiaste animatieteam organiseert wekelijks activiteiten, regelmatig met scholen uit de buurt. Op zomerse dagen trekken we naar de markt in Asse. Wie het liever wat rustiger wil, kan op het terras of in een van onze leefruimtes vertoeven.

Image
Tim Uyttersprot
Tim Uyttersprot

Directeur

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Informatie corona