Overslaan en naar de inhoud gaan

Infosessie

Dinsdag 25 Juni 2019

We nodigen u met veel plezier uit op onze infosessie. Het is de ideale gelegenheid om het Lindenhof te leren kennen:

  • algemene presentatie over het Lindenhof
  • rondleidingen waarbij je een kijkje kan nemen in enkele appartementen & de gemeenschappelijke ruimtes zoals de keuken, het salon & de tuin.
  • kennismaking met de huidige residenten & medewerkers
Deze activiteit vond plaats op 25 Juni 2019
Over Lindenhof

Residentie Lindenhof ligt op een boogscheut van Kapellen-centrum, weggestopt in het groen. In Lindenhof bieden we u de beste zorgen en diensten aan, en u hoeft nooit alleen te zijn: een zee aan gemeenschappelijke ruimte en een heleboel activiteiten brengen u op sociaal vlak naar de fleur van uw leven!

Lindenhof is een rustgevende en aangename woonplaats, waar elke flat en zo elke bewoner baadt in het licht. Bijna al onze woningen beschikken over een eigen terras, waardoor u nog dichter bij de prachtige natuur staat die onze residentie omringt. Ons uitgebreide aanbod aan hoteldiensten nemen heel wat zorgen weg. Bovendien zijn ze van de allerbeste kwaliteit: onze chef-kok tovert elke dag een lichte maaltijd op uw bord, bereid met verse seizoensproducten. Indien gewenst, houdt de kok rekening met uw dieet of persoonlijke voorkeuren. Kortom, het is goed leven in Lindenhof.

Image
Griet Schoutteten
Griet Schoutteten

Directeur

03 665 00 96

Meer details
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Informatie corona