Overslaan en naar de inhoud gaan

Infosessie

Zaterdag 01 Juni 2019

We nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen op de infodag  in Senior Hotel Flandria. Bij ons kunnen senioren blijven genieten van het leven op de manier die hen het beste past, met 24u per dag beschikbare zorg. Dankzij onze 40 jaar ervaring weten we bij Armonea als geen ander wat belangrijk is voor onze bewoners.

 

 • Ontvangst met een aperitief
 • Rondleiding
 • Afsluiting met koffie en gebak

Inschrijven of meer informatie : shflandria.dir@armonea.be

 

Er is ook nog een infosessie op 20 juni om 18.30u.

Deze activiteit vond plaats op 01 Juni 2019
Over Senior Hotel Flandria

Senior Hotel Flandria is schitterend gelegen: een gebouw dat baadt in het licht op de domeinen van een oude plantenkwekerij, op slechts 500 meter van het Minnewaterpark. In elke kamer is een kleine keuken met een koelkast, een kookplaat en een gootsteen.

Elke middag geniet u van een heerlijke maaltijd met voorgerecht, soep en dessert, op uw kamer of in het sfeervolle restaurant. Voor kinesitherapie en fitness hebben wij een aparte ruimte. Ook een kap- en wassalon zijn aanwezig. Aan het onthaal kan u steeds terecht met vragen of voor begeleiding bij uw administratie. De nabijheid van Brugge en de goede afspraken met de taxidienst zijn ideaal voor gezellige uitstappen. Maar ook in onze tuin met vijver is het bijzonder aangenaam vertoeven.

Image
Team Isabel De Coessemaeker
Isabel De Coessemaeker

Directeur

Meer details
Geplande activiteiten in  Senior Hotel Flandria
 • Image
  Cadeautips voor senioren
  20 dec
  Winter vonken in Senior Hotel Flandria op vrijdag 20 december

  Op vrijdag 20 december vanaf 16u organiseren we in Senior Hotel Flandria 'Wnter vonken': een gezellige indoor kerstmarkt met eigen producten,…

  16u00 - 20u00 , Senior Hotel Flandria
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
in Je thuis voelen
Nu out, straks ook ou[d/t]

In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium. Al meer dan 10 jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste 6 jaar bij Armonea. Niet toevallig koos hij voor LGBT’s* in de ouderenzorg als thema van zijn…

Lees verder
Info?