Overslaan en naar de inhoud gaan

Ijssalon

Zondag 17 Juni 2018

Zondag 17 juni was DE dag bij uitstek om te komen genieten van een ijssalon.  Dit ijssalon wordt georganiseerd ten voordele van de Woon- en leefwerking van het woonzorgcentrum.  Alle bezoekers konden vooraf inschrijven en een keuze maken tussen een dame blanche, een banana split of een coupe warme krieken.  
Onze bewoners konden tijdens deze namiddag uiteraard genieten van een gratis ijscoupe.
Op zo’n familiedag werd er ook aan de allerkleinsten gedacht, we zorgden voor een kinderijsje en er was animatie waarbij de kindjes een glittertattoo konden laten zetten en/of zich konden laten grimeren.
Met het aankomende WK, werd de cafetaria alvast ingekleed naar het Belgische thema, en liepen verscheidene medewerkers al in supportersoutfit!
 

Deze activiteit vond plaats op 17 Juni 2018
Over Hemelrijck

Hemelrijck is geen plaats waar senioren wonen, het is een plek waar senioren leven. Hier combineren we professionele zorg met een individuele benadering van elke bewoner. Zo ontstaat er een vertrouwensband, en voelt u zich in een mum van tijd helemaal thuis.

Met de beste zorg en diensten nabij, aangeboden door een team van professionals, hoeven onze senioren zich geen zorgen te maken over de opvolging van hun gezondheid of de opvang van problemen. Zo kunnen ze zich volledig concentreren op wat er echt toe doet: voluit leven, in een aangename omgeving. Dagelijks worden er activiteiten voorzien, zowel op groepsniveau als individueel. Samen koken, vissen of een uitstap maken, of afgezonderd genieten van een relaxatiebad of een geheugentraining: wij bieden de mogelijkheden, u kiest.

Image
Team Greet Moonen
Greet Moonen

Directeur

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
in Je thuis voelen
Nu out, straks ook ou[d/t]

In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium. Al meer dan 10 jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste 6 jaar bij Armonea. Niet toevallig koos hij voor LGBT’s* in de ouderenzorg als thema van zijn…

Lees verder
Info?