Overslaan en naar de inhoud gaan

Opening 'Hortensialaan'

Vrijdag 22 Maart 2019

Vrijdag 22 maart werd de opening van de nieuwe ‘Hortensialaan’ feestelijk gevierd in woonzorgcentrum Spanjeberg.  Het betreft een bijkomende afdeling beschermd wonen voor mensen met dementie.

Deze nieuw gerenoveerde afdeling richt zich voornamelijk op bewoners die lijden aan dementie en die tegelijk nog mobiel zijn en zelfstandig van een beschermde tuin kunnen genieten. De bewoners wonen en leven kleinschalig, en nemen actief deel aan de huishoudelijke taken en dagelijks activiteiten van het leven. De gebruikte kleuren en materialen werden in samenspraak gekozen met Anahata, kennis en ervaringscentrum dementie van Armonea.

De receptie ging door in de beschermde tuin samen met de bewoners, familie en genodigden.

Voor wie graag nog een kijkje komt nemen, of een begeleide rondleiding wenst, kom gerust langs of maak een afspraak.

Deze activiteit vond plaats op 22 Maart 2019
Woonzorgcentrum Spanjeberg

Brusselsesteenweg 544
Over Spanjeberg
ok

In het centrum van Zellik, een deelgemeente van Asse, vindt u Spanjeberg, een aangenaam woonzorgcentrum voor 101 senioren. U krijgt er uw eigen kamer die u zelf mag inrichten. Elke dag bereidt de kok verse, seizoensgebonden maaltijden.

Ons uitstekende zorgteam staat dag en nacht voor u klaar. Met een aangepast zorgplan garanderen wij u de allerbeste ondersteuning. Dat betekent niet alleen verzorging wanneer het u het beste uitkomt, maar ook een open communicatie, zodat wij ons kunnen aanpassen aan uw behoeftes. Het enthousiaste animatieteam organiseert wekelijks activiteiten, regelmatig met scholen uit de buurt. Op zomerse dagen trekken we naar de markt in Asse. Wie het liever wat rustiger wil, kan op het terras of in een van onze leefruimtes vertoeven.

Image
Tim Uyttersprot
Tim Uyttersprot

Directeur

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Informatie corona