Overslaan en naar de inhoud gaan

Het Zingende Zebrapad bij Smeedeshof

Zondag 10 Juli 2016

In 't Smeedeshof moet  je nu en dan eens uitkijken waar je oversteekt. Er is daar namelijk een Zingend Zebrapad, een vernieuwend hulpmiddel dat muziek maakt wanneer je er overheen loopt en je uitnodigt tot het maken van een dansje. Zo blijven ook minder mobiele bewoners in beweging, worden mensen uit hun isolement gehaald en is er meer contact. Meer weten? Neem dan een kijkje op: https://www.youtube.com/watch?v=5Annq8YHpU4.

Deze activiteit vond plaats op 10 Juli 2016
Zorgflat, Woonzorgcentrum Smeedeshof

Oude Arendonksebaan 38
Over Smeedeshof

Zowel de kamers als de zorgflats van Smeedeshof zijn voorzien van accommodatie voor mobiele en minder mobiele senioren. Wij bieden steeds een kwaliteitsvol diensten- en zorgaanbod op maat. Hiervoor luisteren we altijd naar uw persoonlijke verhaal.

Onze campus bevindt zich in de groene rand rond Turnhout. “Is alles naar wens?” is een dagelijkse vraag van onze directeur, onze zorg- en verpleegkundigen, onze chefkok en het andere personeel in Smeedeshof. Wij willen immers dat u zich helemaal thuisvoelt, zowel in uw kamer of flat als in onze leefruimtes, cafetaria en tuin. Samen met de vrijwilligers van het Rode Kruis Oud-Turnhout bieden we u een uitgebreid activiteitenpakket aan: zowel culturele als sportieve belevenissen staan op de agenda. In de zomer plaatsen we een fit-o-meter in de tuin.

Nicolas Verwaest

Directeur

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Informatie corona