Overslaan en naar de inhoud gaan

Herdenkingsavond

Maandag 05 November 2018

Op 5 november hebben we de overleden bewoners van Rodenbach herdacht. Alle familieleden waren uitgenodigd en ook talrijke bewoners genoten van deze avondactiviteit
Foto’s van onze overledenen herinnerden ons aan de mooie momenten. Duo Fines Fleurs zorgde voor een mooie muzikale begeleiding.
Tot slot werd er nog nagepraat met een koffie en gebak. Elke familie kreeg ook een herinneringsplantje mee.
 

Deze activiteit vond plaats op 05 November 2018
Woonzorgcentrum Rodenbach

A. Rodenbachstraat 97
Over Rodenbach

Rodenbach is een huis met 75 bewoners die elkaar écht kennen dankzij de gezellige bar en de gevarieerde activiteitenkalender. Er wordt u dagelijks een heerlijk driegangenmenu aangeboden. Wij passen ons zorg- en dienstenaanbod voortdurend aan op basis van uw behoeftes.

Elke dag biedt ons professionele team u de allerbeste zorgen en diensten. Ons zorgpersoneel komt ’s morgens langs en daarna kan u aan activiteiten van ons KELA-team deelnemen: wandelen, fietsen, kinesitherapie en andere animatie-activiteiten. U bent dagelijks welkom in de bar en op woensdag organiseren we er een fijne activiteit. Op de eerste dag van uw verhuis naar Rodenbach stellen we samen uw zorgplanning op. Zo kan u ons uw verwachtingen en wensen voorleggen. U kan bij ons terecht voor uw administratie, om uw post op te volgen, uw gasten te onthalen of gewoon even te babbelen.

Image
Team Annie Schoukens
Annie Schoukens

Directeur

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Informatie corona