Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerste zonnestralen

Woensdag 25 April 2018

In WZC Binnenhof hebben we volop genoten van de eerste zonnestralen. Onze medewerkers staken de handen uit de mouwen om onze residenten van de Vuurvlinder (beschermde afdeling) buiten te laten eten. Het deed hen enorm deugd! 

Deze activiteit vond plaats op 25 April 2018
Woonzorgcentrum Binnenhof

Albertstraat 2
Over Binnenhof

Woonzorgcentrum Binnenhof is een modern complex in hartje Merksplas. Door comfort te combineren met de beste zorg bieden we 65 bewoners een nieuwe, warme thuis aan.

In Binnenhof is iedereen welkom. Ons team van professionals garandeert u de beste zorgverlening op maat voor alle noden. Via het centrale oproepsysteem staan ze op elk moment voor u klaar. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat elke bewoner zich bevoorrecht voelt. We luisteren naar iedereen: via de gebruikersraad hebben residenten inspraak om mee ons beleid te bepalen. Binnenhof staat voor openheid, familie en vrienden zijn altijd welkom. In onze ruime, comfortabele kamers en gemeenschappelijke ruimtes voelt u zich overal op uw gemak.

Image
Team Carolien Wanten
Carolien Wanten

Directeur

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
in Je thuis voelen
Nu out, straks ook ou[d/t]

In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium. Al meer dan 10 jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste 6 jaar bij Armonea. Niet toevallig koos hij voor LGBT’s* in de ouderenzorg als thema van zijn…

Lees verder
Info?