Overslaan en naar de inhoud gaan

Een week vol activiteiten

Zondag 23 Juni 2019

Onze bewoners hebben een heel aangename en sportieve week achter de rug. Maandag gingen de mannen vissen en tot hun grote vreugde had iedereen wel een vis gevangen. Dinsdag stond zwemmen op het programma en donderdag was het 90+ feest waarbij iedereen de mogelijkheid had mee te gaan in een huifkarrentocht door de straten van Geel.

Deze activiteit vond plaats op 23 Juni 2019
Over Laarsveld

In woonzorgcentrum Laarsveld heerst een gemoedelijke sfeer. Het is rustig gelegen in een residentiële wijk, tussen het groen, op enkele honderden meters van het centrum van Geel. U kan ook uw intrek nemen in een van de zes assistentiewoningen, vlak naast het woonzorgcentrum.

 

155 residenten wonen in woonzorgcentrum Laarsveld. Senioren met een hoge mate van zelfstandigheid kunnen hun intrek nemen in een van de zes assistentiewoningen. We respecteren uw privacy en er is ruimte voor uiteenlopende persoonlijke behoeften en wensen. Bij ons kunnen zowel valide als mindervalide 65-plussers verblijven. Ook voor personen jonger dan 65 jaar die zwaar zorgbehoevend zijn of personen met dementie, is er plaats.

Image
Jeroen Huygen
Jeroen Huygen

Directeur

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Informatie corona