Overslaan en naar de inhoud gaan

Een reportage van Bruzz in ons huis...

Woensdag 12 September 2018

Bruzz, de brusselse medium, heeft een reportage gemaakt over één van onze bewoner... Een mooie eerbetoon!

Click hieronder om de video te ontdekken.
https://www.bruzz.be/videoreeks/taxi-nostalgique/video-taxi-nostalgique-aflevering-1-door-de-jukebox-was-het-gedaan-met

ok

 

 

Deze activiteit vond plaats op 12 September 2018
Over De Wand

De Wand is gelegen in het centrum van Laken vlakbij een aangename winkelstraat. In het nieuwe gebouw dat in 2015 voltooid werd genieten onze bewoners van alle comfort in een modern kader.

In het woonzorgcentrum is er per verdieping een apart restaurant zodat iedereen rustig en in een gezellig kader kan genieten van de verse huisgemaakte gerechten van onze chef . Het multidisciplinair zorgteam bestaat naast zorg- & verpleegkundigen ook uit kinesisten, ergotherapeuten en een verantwoordelijke voor alle interne & externe activiteiten. Genieten van het mooie weer met een hapje & drankje kan steeds op ons zonneterras, daarnaast is de cafétaria ook dagelijks geopend voor onze bewoners en bezoekers.

In onze ruime kamers in het woonzorgcentrum genieten onze bewoners van alle comfort.

Naast het woonzorgcentrum zijn er ook 22 assistentiewoningen in de Wand. In deze appartementen met één of twee slaapkamer wonen senioren in alle zelfstandigheid & privacy. Hierbij is er dag & nacht (24/7) de mogelijkheid om beroep te doen op zorg en/of hulp indien gewenst. Het hele team staat steeds ter beschikking.

Image
Etienne Verhaert
Etienne Verhaert

Directeur

02 302 91 00

dewand.dir@armonea.be

Meer details
Huidige vacatures
Informatie corona