Overslaan en naar de inhoud gaan

Driekoningen in Noordduin

Maandag 06 Januari 2020

op 6 januari werd een bewoner gekroond na een spelletje ‘driekoningen’bingo

Deze activiteit vond plaats op 06 Januari 2020
Woonzorgcentrum Noordduin

Abdijstraat 57
Over Noordduin

In 2015 openden we onze deuren voor 87 senioren. Onze unieke locatie aan zee en onze professionele zorgverlening laten u toe te doen wat er echt toe doet: glorieus genieten met een gerust gemoed. Alle zorgprofielen zijn hier welkom, ook voor kortere periodes.

Ons moderne complex ligt in een rustige, residentiële wijk tussen de duinen, op wandelafstand van het strand en Koksijde-Bad. Bij ons moet u zijn voor uitmuntende zorg en dienstverlening, want wij waken over uw welzijn, dag en nacht. Ons gespecialiseerde zorgteam kan zich daarvoor onder meer beroepen op een modern domotica- en registratiesysteem. Maar Noordduin is veel meer dan alleen de allerbeste zorg en de modernste snufjes. De vele leuke activiteiten die we organiseren geven verveling geen kans, en onze chef trakteert u elke dag op heerlijke, huisbereide maaltijden met verse streekproducten.

Image
Team Katrien Servayge
Katrien Servayge

Directeur

0472 61 77 17

noordduin.dir@armonea.be

Meer details
Huidige vacatures
  • Zorgkundige

    Koksijde

    Noordduin is een vrij nieuw en modern woonzorgcentrum in Koksijde met een huiselijk karakter. Wij zorgen voor 87 bewoners; er zijn 4 afdelingen waarvan één voor personen met dementie.
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Informatie corona