Overslaan en naar de inhoud gaan

DJ Jean in Martinas

Woensdag 23 Oktober 2019

Een van onze residenten Jean Van Gucht ging al vanaf zijn 3 jaar mee naar muziekoptredens van zijn papa. Samen met zijn papa zorgde hij voor een geslaagde muzikale namiddag. Dit was niet alleen op de jaarlijkse familiefeesten maar ook op trouw- en communiefeesten van kennissen te Brussegem en omstreken.

Het was zijn grote droom om nog eens radio te maken en we hebben hier uiteraard voor gezorgd in WZC Martinas! En of het een succes was…

Er staat een nieuw optreden gepland op 23 oktober… DJ Jean zorgt voor liedjes uit de oude doos, wij zorgen voor de sfeer …

Zijn grote voorbeeld is Cloclo, Jean-Claude François, dus … doe zeker jullie dansschoenen aan!

Deze activiteit vond plaats op 23 Oktober 2019
Woonzorgcentrum Martinas

Langensteenweg 4
Over Martinas

Martinas, Latijn voor Merchtem, is een gloednieuw woonzorgcentrum dat in september 2017 zijn deuren heeft geopend. Naar oude Armonea-traditie komt zorgverlening op de eerste plaats: bij ons team bent u in goede handen. Ons concept van intergenerationeel samenwonen is uniek: u zal het gebouw delen met bewoners van alle leeftijden!

Ook het gebouw zelf, gelegen in Merchtem-centrum, is uitzonderlijk: we nemen onze intrek in het oude brouwerijcomplex van Ginder-Ale. Het hele pand werd flink opgeknapt en biedt naast ruime kamers ook alle faciliteiten die het leven van senioren aangenaam maken. In onze gezellige bar kan u samen met vrienden en familie genieten van een streekbier of een koffie. Zij zijn op elk moment welkom in ons open huis, ook in de geborgenheid van uw kamer. Samen kunnen jullie ook een uitstap maken op een van onze duofietsen, speciaal voorzien voor onze bewoners.

Image
Geert Hermans
Geert Hermans

Directeur

052 57 18 00 of 0494 68 60 90

martinas.dir@armonea.be

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Informatie corona