Overslaan en naar de inhoud gaan

Dansend dichter bij jezelf en anderen

Woensdag 23 Oktober 2019

Thuiskomen in je lijf doe je door bewust aandacht te geven aan je ademhaling en bewegingen. Daardoor voel je je beter in je vel en wordt contact maken met anderen makkelijker. Tijdens deze sessie voor 65-plussers dansen we de 5Ritmes®. Deze dansmeditatie helpt je landen in je lijf en uitdrukking geven aan wat je voelt. Je laat je gedachten los, komt tot rust en legt makkelijker contact. Je hoeft geen pasjes te leren: enkel bereid zijn om te bewegen op jouw manier en tempo.

Woensdag 23/10 - 14 tot 16 uur - WZC Kapelleveld - 7 euro

Info & inschrijven:
WZC Kapelleveld, Kerkstraat 39, 1742 Sint-Katherina-Lombeek
Tel: 053 41 14 00
Mail: kapelleveld.admin@armonea.be

Deze activiteit vond plaats op 23 Oktober 2019
Over Kapelleveld

Gelegen in Ternat, in deelgemeente Sint-Katherina-Lombeek, vindt u bij ons een warme leefomgeving waar u kunt rekenen op modern comfort met uitstekende zorg. Wat dit woonzorgcentrum met assistentiewoningen zo bijzonder maakt, is dat u er kunt wonen in een bruisende en gezellige omgeving in een nieuw en bijzonder architecturaal kader.

Wij bevinden ons in het centrum van Sint-Katherina-Lombeek, in de volksmond beter gekend als Loemek, een gezellige
(deel)gemeente met een bruisend lokaal gemeenschapsleven. Vlakbij zijn er vele leuke etablissementen op wandelafstand, zoals cultuurcentrum De Ploter, verschillende cafés, een warme bakker, een dagbladhandelaar, een supermarkt, en zelfs een medisch centrum. Elke dinsdag vindt de wekelijkse markt plaats aan de kerk, waar we samen geregeld een kijkje nemen. Kapelleveld is dus de perfecte plek om samen met familie en vrienden te genieten van een lekker streekbier en een toffe babbel. Als de zon schijnt, is het ook aangenaam vertoeven op één van onze terrassen. Het is steeds onze betrachting om er alles aan te doen om u zo goed mogelijk thuis te doen voelen.

Image
Team Greet de Vriese
Greet de Vriese

Directeur

Meer details
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
in Je thuis voelen
Nu out, straks ook ou[d/t]

In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium. Al meer dan 10 jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste 6 jaar bij Armonea. Niet toevallig koos hij voor LGBT’s* in de ouderenzorg als thema van zijn…

Lees verder
Info?