Overslaan en naar de inhoud gaan

Cupcakes voor het goede doel

Vrijdag 27 September 2019

Omdat we ook ons steentje bij willen dragen voor onderzoek naar Alzheimer, hielden we een bakmarathon en werden de cupcakes verkocht tvv het goede doel.

Het bakken en decoreren was al de helft van de pret, maar als je dan ook een doorgewinterde verkoopster achter je kraam kan zetten is dat een fijne bonus. Voor Norma zingt Eddy Wally nog steeds " als marktkramer ben je geboren …".

Deze activiteit vond plaats op 27 September 2019
Over Hof Ter Dennen

Hof Ter Dennen is een kleinschalig woonzorgcentrum met een gemoedelijke en huiselijke sfeer. Zorgbehoevende senioren kunnen hier rekenen op hoogkwalitatieve zorg en service. Onze voorziening ligt in het hart van de Noorderkempen: een groene omgeving die rust uitstraalt.

Met slechts 79 bewoners vormt Hof Ter Dennen een kleine gemeenschap waar het gemakkelijk is een praatje te slaan met uw buur of een van de zorgmedewerkers. Hier kan iedereen zichzelf zijn. Ons team van gekwalificeerd zorgpersoneel staat de klok rond paraat om de bewoners met de beste zorgen te omringen, met aandacht voor ieders wensen. Het team wordt bijgestaan door een enthousiaste animatieploeg, uitstekend keukenpersoneel, een schoonmaakteam en technische dienst.

Image
Jennifer Claessen
Jennifer Claessen

Directeur

Image
Jeroen Huygen
Jeroen Huygen

Directeur

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Informatie corona