Overslaan en naar de inhoud gaan

Conservatorium Brugge treedt op bij Ten Eeckhoute

Vrijdag 17 Februari 2017

Residentie Ten Eeckhoute werkt samen met het Stedelijk Conservatorium Brugge. De leerlingen treden afwisselend op in de orgelzaal van het Stedelijk Conservatorium in Brugge en in Residentie Ten Eeckhoute. Telkens weer zijn het hele fijne middagen waarop ook onze mindervalide residenten kunnen genieten van muziek, voordracht en toneel.

Deze activiteit vond plaats op 17 Februari 2017
Over Ten Eeckhoute

Pal in het historische hart van Brugge ligt Ten Eeckhoute, een residentie waar u een appartement met één tot twee slaapkamers kan kiezen. Het stijlvolle interieur ademt gezelligheid. In uw persoonlijk ingerichte appartement vindt u alle comfort en in onze prachtige Engelse tuin is het puur genieten.

Ten Eeckhoute heeft het grootste privépark van Brugge, met eeuwenoude bomen en een schilderachtige vijver. Elke kamer heeft een eigen kelder en er zijn een zeventigtal garageboxen beschikbaar. Dagelijks bereidt de chef een viergangenmenu met seizoensgebonden ingrediënten, aangepast aan uw dieet. Verder geniet u van alle traditionele hoteldiensten én een activiteitenaanbod om ‘u’ tegen te zeggen: wijndegustaties, pianoconcerten, voordrachten … U woont dan ook in het centrum van een historische stad die heel wat te bieden heeft.

Image
Team Iris Mengelberg
Iris Mengelberg

Directeur

Meer details
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Informatie corona