Overslaan en naar de inhoud gaan

Buren bij Kunstenaars editie 2018

Zaterdag 20 Oktober 2018

We hebben dit weekend deelgenomen met Buren bij Kunstenaars editie 2018. olv Frieda Vanhove.
Achtergebleven speelgoed op het strand tijdens de laatste zomervakantie, toont de bedreiging van onze zeeën en oceanen. De tentoonstelling, samen met vrijwilligers en bewoners opgebouwd, staat volledig in het teken van het behoud van onze planeten.

De schepen van cultuur was ook aanwezig.
Bestuur van het visserijmuseum (oostduinkerke) ; en ze waren gecharmeerd door onze kunstwerken en willen die tentoonstellen in hun museum!
 

Deze activiteit vond plaats op 20 Oktober 2018
Over Westduin

Wie in het recent geopende Westduin woont, krijgt er gratis gezonde zeelucht bij. Onze voorziening ligt immers op een halve kilometer van het strand. Er heerst een familiale sfeer, dat merkt u meteen als u in onze bar, in een van de leefruimtes of op het schaduwrijke terras vertoeft.

Westduin ligt ideaal om het maximum uit elke dag te halen. Aperitief op een terras, een verfrissende strandwandeling of een shopnamiddag? Het is allemaal mogelijk op wandelafstand van onze voorziening. Maar ook in het zorgcentrum zelf is er heel wat te beleven, daar staat het animatieteam garant voor. En driemaal per dag bereidt het keukenteam een lekkere maaltijd die we in ons restaurant serveren. Onze zorgkundigen staan dag in dag uit klaar om u te helpen met meer dan zorg alleen. Ook uw administratie of het onthaal van uw gasten zullen zij met plezier op zich nemen.

Martien Crombez

Directeur

0473 99 01 46

Westduin.dir@armonea.be

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Informatie corona