Overslaan en naar de inhoud gaan

Boottocht met de Flandria in de Antwerpse haven

Zaterdag 24 Augustus 2019

Op zaterdag 24 augustus, een uitgelezen prachtige zonnige dag, stond de boottocht met de Flandria op het programma voor de bewoners van Groenveld. Ook enkele familieleden kwamen mee.

 

De Flandriatocht ging met gids door de haven van Antwerpen.Uiteraard kon een hapje en een drankje in de vorm van een koffie en een chocoladebroodje niet ontbreken. We werden daarnaast ook nog getrakteerd op een “Elexir D’Anvers”.

Het was een heel ontspannen en leuke tocht!

Deze activiteit vond plaats op 24 Augustus 2019
Over Groenveld

Sinds 2011 is residentie Groenveld een thuis voor bewoners die dag in dag uit kunnen rekenen op de beste zorg en service op maat. Het woonzorgcentrum telt 90 kamers, net ernaast liggen 32 moderne assistentiewoningen voor senioren die zelfstandig willen wonen.

Rustig gelegen nabij weidse parken waar het heerlijk wandelen is, en toch vlak bij grootstad Antwerpen. De ligging van residentie Groenveld is bijzonder, maar is lang niet onze enige troef. In onze moderne gebouwen is de warme sfeer en gezelligheid bijna tastbaar. Een thuisgevoel bij onze nieuwe bewoners blijft dan ook nooit lang uit. Ons professionele team streeft de klok rond naar de optimale zorg voor onze bewoners, met speciale aandacht voor individuele noden en wensen. Familieleden zijn voor ons een belangrijke partner en worden altijd betrokken bij de zorg.

Image
Team Conny Bollaert
Conny Bollaert

Directeur

0474 99 13 90

groenveld.dir@armonea.be

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Informatie corona