Overslaan en naar de inhoud gaan

Bistro 2018 : Een wereldrecord te breken!

Zaterdag 08 September 2018
Op 8 september vieren familie en vrienden in Hestia onze jaarlijkse Bistro!

Geluk betekent ‘gezellig samenzijn’. Door te kaarten bijvoorbeeld met een glaasje wijn en een hapje.
Maar gedurende onze komende Happiness Day gaan we nog een stapje verder.  Wij gaan het wereldrecord simultaan kaarten breken!
Hebt u nog nooit deelgenomen aan onze jaarlijkse Bistro? Ontdek hier enkele foto’s van vorige edities…

Doe je mee dit jaar?

bistro

Deze activiteit vond plaats op 08 September 2018
Over Villa Marie-Louise

Er zijn 30 stijlvolle appartementen beschikbaar, met mooi uitzicht. Deze service-residentie is voorzien van zijn eigen café, en biedt alle moderne luxe en comfort waaronder hotelservices. Genieten van elke dag, met de zekerheid dat u kan rekenen op zorg en praktische ondersteuning wanneer het toch nodig blijkt. Zo kan u bijvoorbeeld in uw eigen keuken zelf eten bereiden, of kiezen om te proeven van de verfijnde maaltijden van het restaurant. 

Wilt u zelfstandig wonen, maar toch kunnen rekenen op de juiste, professionele zorg? Dan kunt u in onze nieuwe assistentiewoningen terecht. De 30 comfortabel uitgeruste flats openden begin 2016 hun deuren onder de naam Villa Marie-Louise. Proef de dagverse maaltijden, breng een bezoek aan het kapsalon of houd uw conditie op peil in de fitnessruimte. De mogelijkheden zijn legio. Ook besteden we extra aandacht aan uw privacy en veiligheid, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Informatie corona