Overslaan en naar de inhoud gaan

Bingo avond in Vogelzang

Vrijdag 22 November 2019

Op vrijdag 22 november organiseren we in woonzorgcentrum Vogelzang een Bingo avond. 't Cafeeke gaat vanaf 18u open, bingo start om 19u (stipt).

Vanaf 4 personen is het mogelijk om een tafel te reserveren. Prijs per boekje is €8 en dit is voor 8 rondes.

Meer informatie & inschrijven via vogelzang@armonea.be, 014/76 21 00, aan het onthaal of bij het woon-leefteam.

Deze activiteit vond plaats op 22 November 2019
Over Vogelzang

Vogelzang ligt in de groene rand rond Herentals, de historische hoofdstad van de Kempen. Bewoners en bezoekers ontmoeten elkaar in onze bar of op ons schaduwrijke terras. In uw eenpersoonskamer of koppelappartement vindt u comfort en rust.
 

Aan creatieve, ontspannende activiteiten geen gebrek: kunstatelier, bingonamiddag of knutseluur, ons gemotiveerde animatieteam vindt telkens iets nieuws uit. Ons paradepaardje is de zit-o-meter: een parcours in de tuin voor rolstoelgebruikers om in beweging te blijven. Ook voor zorg en andere diensten woont u in Vogelzang ideaal. Onze chefkok bereidt verrukkelijke maaltijden en het zorgteam staat dag en nacht klaar om u van dienst te zijn. Zij helpen met praktische zaken, maar ook voor een deugddoende babbel bent u aan het juiste adres.

Onze bewoonster Madeleine schittert in de 'Helpen helpt'-campagne van het Rode Kruis-Vlaanderen!

Werner Wilssens

Directeur

0477 44 56 98

Vogelzang.dir@armonea.be

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Contact
De Zorgbib: omdat een goed boek wonderen kan doen

De Zorgbib is een initiatief van het Rode Kruis. Vrijwilligers maken tijd voor een kort bezoekje aan onze bewoners. Ze brengen een goed boek, een cd of een dvd mee maar maken ook tijd voor een babbeltje.

Lees verder
in Je thuis voelen
De magie van muziek

Muziek maakt deel van ons leven, maakt ons blij, doet ons lachen. Muziek helpt ons om geweldige momenten te herinneren... Het helpt ons om gezellig samen te zijn of om feest te vieren. Bij Armonea wordt veel belang gehecht aan muziek, ook bij personen met dementie.

Lees verder
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Informatie corona