Overslaan en naar de inhoud gaan

Op uitsap naar het ijssalon

Donderdag 06 Juni 2019

Op deze sombere dag gingen we zonnestralen halen in hét ijssalon bij uitstek! Generaties lang komen families en vrienden er hun ijscreme, pannenkoek of wafel eten.

Deze traditie hebben wij natuurlijk verder gezet.

Het was een hele gezellige namiddag, in een fijn en helemaal vernieuwde zaak, maar met de oude traditie van ijs of pannenkoek, of in ons geval, Brusselse wafels met aarbeien. Kan het nog meer 'Belgisch' zijn?

Als kers op de taart liepen we nog oude bekenden tegen het lijf bij het naar buiten gaan. Een nichtje dat "Tante Maria" moest zeggen tegen Mia, een blij weerzien na vele jaren denken we... en een oude schoolkameraad van Norma, ze hebben nog samen de schoolbanken gedeeld ( en deugenieterij denken we, te zien aan de laatste foto...).
 

Deze activiteit vond plaats op 06 Juni 2019
Over Hof Ter Dennen

Hof Ter Dennen is een kleinschalig woonzorgcentrum met een gemoedelijke en huiselijke sfeer. Zorgbehoevende senioren kunnen hier rekenen op hoogkwalitatieve zorg en service. Onze voorziening ligt in het hart van de Noorderkempen: een groene omgeving die rust uitstraalt.

Met slechts 79 bewoners vormt Hof Ter Dennen een kleine gemeenschap waar het gemakkelijk is een praatje te slaan met uw buur of een van de zorgmedewerkers. Hier kan iedereen zichzelf zijn. Ons team van gekwalificeerd zorgpersoneel staat de klok rond paraat om de bewoners met de beste zorgen te omringen, met aandacht voor ieders wensen. Het team wordt bijgestaan door een enthousiaste animatieploeg, uitstekend keukenpersoneel, een schoonmaakteam en technische dienst.

Image
Jeroen Huygen
Jeroen Huygen

Directeur

Meer details
Geplande activiteiten in  Hof Ter Dennen
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
in Je thuis voelen
Nu out, straks ook ou[d/t]

In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium. Al meer dan 10 jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste 6 jaar bij Armonea. Niet toevallig koos hij voor LGBT’s* in de ouderenzorg als thema van zijn…

Lees verder
Info?