Overslaan en naar de inhoud gaan

Beleef! scherpenheuvel zichem

Zondag 25 Augustus 2019

Op zondag 25 augustus deed Armonea Voortberg mee aan Beleef! Scherpenheuvel-Zichem. Zo lieten we deelnemers op een interactieve manier kennis maken met seniorenzorg: gebruik maken van een tillift en simulatiebrillen om te ervaren hoe het is om bijvoorbeeld cataract of glaucoom te hebben. Daarnaast was er een ook een simulatiepak om zelf de verandering te ervaren die gepaard gaan met ouder worden. Met de handhygiëne- check konden de bezoekers onder een blacklight zien of ze op de juiste manier hun handen wassen. 

Voor bezoekers met een elektrische fiets werd een laadpaal voorzien, zodat zij na het bezoek volledig opgeladen de fietstour konden voortzetten!

Deze activiteit vond plaats op 25 Augustus 2019
Over Voortberg

In de streek van Ernest Claes, op een boogscheut van de Demer, ligt wzc Voortberg met zijn uitgebreide mogelijkheden. Hier kan u uitstekende zorg vinden, smakelijke huisbereide maaltijden en een levendige sfeer dankzij een uitgebreide activiteitenkalender en een gezellig en druk cafe. Of u kiest voor een assistentiewoning of een kamer in het woonzorgcentrum, de warme sfeer zal u zeker aanspreken.

U zal zich in Voortberg snel thuisvoelen: we beschikken over verschillende woonkernen met een eigen restaurant en leefruimte. Om tot rust te komen, trekt u zich terug in uw assistentiewoning of ruime kamer die over wifi en digitale tv beschikt. Of u gaat langs in ons kapsalon om u te laten verwennen. De familiale sfeer die in Voortberg heerst, is gekend in heel Testelt. Wandelaars en fietsers stoppen geregeld om een streekbier te drinken in onze bar. En omgekeerd trekken wij regelmatig naar buiten om de groene omgeving rond de site te ontdekken.

Ellen Joos

Directeur

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Informatie corona