Overslaan en naar de inhoud gaan

Barbecue tijdens de zomermaanden

Zaterdag 08 September 2018

Wanneer je aan zomer denkt, denk je aan barbecue.  Onder het initiatief van onze HeadHospi sloegen zorg- en keukenteam de handen in elkaar, en hebben we op elke afdeling in de maand augustus een barbecue kunnen organiseren. 

Voor onze bewoners van Villa Mozart was het extra speciaal! Wij beschikken namelijk over een dwaaltuin, en met het mooie zonnetje erbij werd er al snel beslist om alle tafels en stoelen buiten te zetten, met een leuk buitenterrasje als resultaat voor onze bewoners.  We waanden ons even in een echt brasserietje.

Er werd die dag extra genoten van het middagmaal!

Deze activiteit vond plaats op 08 September 2018
Over Hemelrijck

Hemelrijck is geen plaats waar senioren wonen, het is een plek waar senioren leven. Hier combineren we professionele zorg met een individuele benadering van elke bewoner. Zo ontstaat er een vertrouwensband, en voelt u zich in een mum van tijd helemaal thuis.

Met de beste zorg en diensten nabij, aangeboden door een team van professionals, hoeven onze senioren zich geen zorgen te maken over de opvolging van hun gezondheid of de opvang van problemen. Zo kunnen ze zich volledig concentreren op wat er echt toe doet: voluit leven, in een aangename omgeving. Dagelijks worden er activiteiten voorzien, zowel op groepsniveau als individueel. Samen koken, vissen of een uitstap maken, of afgezonderd genieten van een relaxatiebad of een geheugentraining: wij bieden de mogelijkheden, u kiest.

Image
Team Greet Moonen
Greet Moonen

Directeur

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
in Je thuis voelen
Nu out, straks ook ou[d/t]

In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium. Al meer dan 10 jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste 6 jaar bij Armonea. Niet toevallig koos hij voor LGBT’s* in de ouderenzorg als thema van zijn…

Lees verder
Info?