Overslaan en naar de inhoud gaan

Aperitiefconcert

Zondag 05 mei 2019

Op zondag 5 mei heeft het  “Ensemble Sirius” een prachtig blaasconcert verzorgd  voor de residenten in residentie Ten Eeckhoute. Iedereen werd om 11.00 uitgenodigd voor de start van het concert. De directeur heeft iedereen van harte welkom geheten en het orkest bedankt om dit aperitiefconcert te willen verzorgen. Katrien de Rue die het orkest aanstuurde, is de dochter van een resident echtpaar en heeft een uitleg gegeven over de gekozen stukken. Als afsluiter heeft de jonge dochter nog een stukje op de viool gespeeld en is daarbij begeleid door haar vader. Iedereen kreeg vervolgens een lekker glas cava of fruitsap alvorens de middag maaltijd kon beginnen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze activiteit vond plaats op 05 mei 2019
Over Ten Eeckhoute

Pal in het historische hart van Brugge ligt Ten Eeckhoute, een residentie waar u een appartement met één tot twee slaapkamers kan kiezen. Het stijlvolle interieur ademt gezelligheid. In uw persoonlijk ingerichte appartement vindt u alle comfort en in onze prachtige Engelse tuin is het puur genieten.

Ten Eeckhoute heeft het grootste privépark van Brugge, met eeuwenoude bomen en een schilderachtige vijver. Elke kamer heeft een eigen kelder en er zijn een zeventigtal garageboxen beschikbaar. Dagelijks bereidt de chef een viergangenmenu met seizoensgebonden ingrediënten, aangepast aan uw dieet. Verder geniet u van alle traditionele hoteldiensten én een activiteitenaanbod om ‘u’ tegen te zeggen: wijndegustaties, pianoconcerten, voordrachten … U woont dan ook in het centrum van een historische stad die heel wat te bieden heeft.

Image
Team Iris Mengelberg
Iris Mengelberg

Directeur

Meer details
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Informatie corona