Overslaan en naar de inhoud gaan

Enkele voorbije activiteiten

Maandag 25 Maart 2019

Op 25 maart orgnaiseerden we schoonheidssalon 'Van Rijswijck' voor onze residenten. Bewoners, familie en vrienden hadden de mogelijkheid om een deugddoende handverzorging en manicure te krijgen.

 

Met Pasen in aantocht, maakten we op 5 april met onze bewoners een paasstuk.

 

Op dinsdag 10 april was er een lezing van Freddy Michiels, de auteur van ' Het groot sinjorenboek'.

Hij schreef dit boek naar aanleiding van zijn column 'de klapmadam' waarin hij Antwerpse uitdrukkingen en gezegden verklaarde.

Vanaf nu kunnen onze residenten elke donderdag tijdens ons aperitiefmoment een gratis aperitief winnen als zij het juiste woord uit het boek kunnen raden.

 

Deze activiteit vond plaats op 25 Maart 2019
Service residentie Van Rijswijck

Lange Lozanastraat 233
Over Van Rijswijck

De sereniteit en warme sfeer verwelkomen u in residentie Van Rijswijck, waar wij alles in het werk stellen opdat u uw vertrouwde levensstijl kan behouden. Ruime en comfortabele appartementen, een gezellige bar, een klassevol restaurant met zicht op de prachtige tuin … U vindt hier snel uw favoriete plek.

Kwaliteit en klasse zijn kernbegrippen. Verse, gevarieerde maaltijden, een uitgebreide kaart in de bar en ontspannende activiteiten zorgen ervoor dat elke dag iets fijns in petto heeft. U bent ook doorlopend welkom in onze eigen bibliotheek of op ons zonneterras. Het doel van ons enthousiaste, deskundige team is dat u zich nergens zorgen over maakt. Daarom helpen wij u graag met administratieve taken, postbedeling of het onthaal van uw gasten. Voor hen is er een hotelkamer beschikbaar zodat zij gemakkelijk kunnen blijven logeren.

Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Informatie corona