Overslaan en naar de inhoud gaan

Heinz Beekmann is nieuwe Country Manager Armonea België

 

Met ingang op 29 mei 2019 komt Heinz Beekmann aan het hoofd van Armonea België. De 49-jarige Duitser is geen onbekende binnen Armonea, want leidt al sinds augustus 2018 Deutsche Pflege und Wohnen, de Duitse tak van de Armonea Groep. Beekmann komt als Country Manager aan het hoofd van Armonea België en zal deze functie combineren met zijn huidige functie als Country Manager van DPUW in Duitsland. Tegelijk werd ook het Executive Committee van Armonea herschikt.

 

foto Heinz Beekmann
Heinz Beekmann

 

 

Wie is Heinz Beekmann?
Heinz Beekmann (°1970) staat sinds augustus 2018 aan het roer bij 2018 Deutsche Pflege und Wohnen (DPUW) in Duitsland. Daarvoor werkte hij lange tijd in de brouwerijsector, onder meer voor het Duitse Becks en later ook voor AB Inbev. Tijdens zijn AB Inbev-periode woonde hij ook gedurende 3 jaren in Leuven. Heinz Beekmann is jurist van opleiding.

 

 

 

Eerder dit jaar werd Armonea overgenomen door de Franse sectorgenoot Colisée. Samen met het nieuw samengesteld, maar ervaren ExCom zal Heinz Beekmann Armonea goed doorheen de huidige integratiefase loodsen.

Executive Committee Armonea België:

 

Informatie corona