U bent hier

Welkom bij Woluwe Promenade

Jozef van Damstraat, 67
1932 Sint-Stevens-Woluwe Vlaams-Brabant

In de gloednieuwe woonzorgcentrum Woluwe Promenade, zullen we diensten en verzorging aan 90 senioren bieden. Onze medewerkers staan 24/7 ter beschikking. Geniet van onze prachtige ligging, nabij een mooi park of op een van onze terrassen. Maak kennis met de expats die vlakbij op dezelfde complex leven. Vier  uw verjaardag in onze privé familieruimte of in de grote chique lounge op het gelijkvloers. Misschien wilt u liever aan ons familie brunch buffet op zondag deelnemen? Alles kan, niks moet.

U leeft het leven zoals u dat wilt

U kunt uw kamer inrichten met eigen, vertrouwd meubilair. Zo hebt u direct het gevoel thuis te zijn. We beseffen heel goed dat iedereen uniek is en zijn eigen verhaal heeft. Daarom letten we erop dat u de zorg en diensten krijgt die specifiek bij u passen. Zo kan u het leven leiden zoals u dat wil!

Elke dag genieten

Het is ons doel om ervoor te zorgen dat u zich in een mum van tijd op uw gemak voelt bij ons. Zo besteden we veel aandacht aan lekker eten en een gevarieerd pallet aan activiteiten. Wij hebben zelfs speciale duofietsen waarmee we regelmatig met zij die wensen een tocht maken door de mooie omgeving. En natuurlijk ergens stoppen voor een drankje.

 

Omringd door familie en vrienden

Uiteraard zijn uw vrienden en familie hier altijd welkom. Net als thuis kiest u zelf wanneer ze op bezoek komen en waar u hen ontvangt. U kunt bijvoorbeeld samen tafelen in de bar, op uw kamer een tas koffie drinken, of genieten van een ijsje met de kleinkinderen op het terras. U kiest!

Uitstekende zorg

Afhankelijk van uw persoonlijke noden en behoeften kunnen wij u aangepaste zorg- en dienstverlening bieden.  Bij ons kan u rekenen op meer dan 35 jaar ervaring in de zorg voor senioren, en goed-opgeleide Armonea medewerkers die u dag en nacht bijstaan.