U bent hier

Woonzorgcentra

Onze woonzorgcentra (de officiële term voor rusthuis) zijn er voor senioren die op regelmatige basis zorg wensen.

Hebt u zelf 'af en toe' hulp nodig? Of eerder 'redelijk veel'? Dan krijgt u in functie van uw persoonlijke wensen en noden in elk van onze 80 voorzieningen zorg- en dienstverlening op maat, dankzij onze meer dan 35 jaar ervaring. Voor senioren met dementie, is er gespecialiseerde zorg en infrastructuur.

U vindt bij Armonea een warme omgeving, die niet enkel voor u zorgt, maar die ook om u geeft, en waar het sociale contact – zowel het normale dagelijkse contact als de vele activiteiten - alleen al een enorme meerwaarde biedt.

Onze rusthuizen voldoen vanzelfsprekend allemaal aan de overheidsnormen, zowel qua personeelsbezetting als qua infrastructuur, maar ook aan de vaak nog strengere Armonea-standaarden. Eén voorbeeldje: de overheidsnorm voor een éénpersoonskamer is 16m2, maar het overgrote deel van onze rusthuiskamers is een pak groter.

(foto: lekker 'snoezelen' in onze snoezelkamer)

  • Wilt u weten welke concrete dienstverlening en infrastructuur het woonzorgcentrum in uw buurt aanbiedt? Dan vindt u die informatie via de zoekmotor rechts op deze pagina.
  • Bent u op zoek naar algemene informatie over het leven in een rusthuis? Dan kunt u terecht in rubriek veel gestelde vragen.

Antwerpen

Brussel

Henegouwen

Kempen

Limburg

Luik

Luxemburg

Namen

Oost-Vlaanderen

Vlaams-Brabant

Waals-Brabant

West-Vlaanderen

Antwerpen

Brussel

Henegouwen

Kempen

Limburg

Oost-Vlaanderen

Vlaams-Brabant

West-Vlaanderen

Antwerpen

Brussel

Oost-Vlaanderen

Vlaams-Brabant

West-Vlaanderen