U bent hier

Woonzorgcentra: kamers met zorg op maat

De woonzorgcentra (rusthuizen in de volksmond) van Armonea bieden een totaalpakket van genot, geluk, contact en zorg. Daarbij staat dienstverlening op maat centraal. U kiest wanneer u eet, wanneer wij u verplegen en wanneer u familie of vrienden uitnodigt. Wij passen ons zorg-, diensten- en activiteitenaanbod aan op basis van uw voorkeuren.

Samen genieten

Elke kamer is ruim en richt u in naar eigen smaak. Op elk moment kan u in gemeenschappelijke ruimtes een kaartje leggen of een babbel maken met uw medebewoners. De passie van ons personeel vertaalt zich in gelukkige momenten met andere residenten, in het salon, de snoezelruimte, de cafetaria, op het terras of tijdens de vele activiteiten.

Uitstekende zorg

Sowieso staat elke kamer dag en nacht in contact met onze uitstekende zorgteams. Voor personen met dementie voorzien wij op enkele campussen een veilige vleugel met aangepaste zorg en infrastructuur.

Al onze woonzorgcentra zijn uniek, maar voldoen stuk voor stuk aan onze hoge Armonea-standaarden die we opbouwden tijdens de voorbije 35 jaar. Neem een kijkje in ons aanbod hieronder of zoek rechts via uw postcode. In elke voorziening kan u bij iemand terecht die uw vragen beantwoordt of u een vrijblijvende rondleiding geeft.

Specifieke vragen en antwoorden over onze woonzorgcentra vindt u op onze FAQ-pagina. Bent u eerder op zoek naar een serviceflat of residentie, of weet u niet welke woonmogelijkheid het best bij u past? Dan kan u ons altijd een mail sturen of contact met ons opnemen via het gratis nummer 0800 93 430.

Antwerpen

Brussel

Henegouwen

Kempen

Limburg

Luik

Luxemburg

Namen

Oost-Vlaanderen

Vlaams-Brabant

Waals-Brabant

West-Vlaanderen

Antwerpen

Brussel

Henegouwen

Kempen

Limburg

Oost-Vlaanderen

Vlaams-Brabant

West-Vlaanderen

Antwerpen

Brussel

Oost-Vlaanderen

Vlaams-Brabant

West-Vlaanderen