U bent hier

Waarom Armonea kiezen?

Wie is Armonea?

Wist u dat er een ruime keuze is aan woonmogelijkheden voor senioren, aangepast aan uw noden en wensen?

Dankzij meer dan 35 jaar ervaring in zorg en dienstverlening voor senioren, kunnen wij bij Armonea, samen met u, de oplossing vinden die u het best past.

 

U vindt bij Armonea een warme omgeving, die niet enkel voor u zorgt, maar die ook om u geeft. Een omgeving waar:

  • het sociale contact alleen al een enorme meerwaarde biedt. Dat is niet enkel zo in het dagdagelijkse contact, maar ook in de vele activiteiten.
  • uw gezondheid wordt opgevolgd door professionele, goed geïnformeerde zorgverleners die geloven in een warme, hartelijke aanpak.
  • bewoners alle kans krijgen om te leven op de manier die hen het best past.
  • we continu investeren in de kwaliteit van onze zorgaanpak. Dit doen we onder andere door bijkomende opleidingen voor onze medewerkers, en door deel te nemen aan verschillende pilootprojecten en studies in zorginnovatie.
  • we voor mensen met dementie gebruik maken van Dementia Care Mapping in samenwerking met ANAHATA. Wilt u meer weten over onze ervaring in de zorg voor senioren met dementie, klik hier.  
  • digitale zorgmodules in de kamers ons toelaten om onmiddellijk alles te registreren zodat geen informatie verloren gaat.
  • de voorbereiding, verdeling en toediening van medicatie wordt verbeterd door ons automatisch systeem. Onze hartelijke aanpak wordt dus steeds ondersteund door moderne, hoogstaande zorgpraktijken.

Al dit garandeert dat er bij onze Armonea bewoners inderdaad op geluk geen leeftijd staat.

Hoe maken we het verschil?

Waarom kiezen senioren om bij Armonea te komen wonen? Om elke dag te genieten, met een gerust gemoed. Armonea verschilt van andere zorgverleners omdat we een unieke woonzorgoplossing hebben ontwikkeld die de levenskwaliteit van onze senioren centraal zet. Onze focus op uw geluk doordringt als ons handelen, elke dag. Bij Armonea zijn we dan ook trots op deze levensstijl, die de Armonea Experience heet. Uitstekende zorg wordt via een op-maat-gemaakt zorgplan met dagelijkse opvolging verleend. Dit in een warme, hartelijke omgeving waar iedereen zich steeds thuis voelt. Met alle mogelijkheden om contact te houden met wie hen lief is. Om zo elke dag te genieten in alle vrijheid. Het leven stopt niet als u naar een Armonea-voorziening verhuist. Indien u meer wil weten over de Armonea Experience, kan u hier klikken.

Waarom residentiële zorg?

De Armonea woonzorgoplossing is ontwikkeld voor zij die graag zo lang en zo goed mogelijk willen blijven genieten in een warme gemeenschap. Al onze bewoners genieten van een hartelijke omgeving in mooi verzorgde voorzieningen, zonder de dagelijkse zorg van een huis te moeten handhaven. Kiezen voor een woonst bij Armonea, betekent vrije tijd winnen en ondersteuning krijgen om te concentreren op uw geluk.

Vraagt u zich af welke woonoplossing u best past? Weet u niet goed hoe u de conversatie rond woonzorg voor senioren moet starten met uw familie? Zelfs wanneer uw familie sterke banden heeft met elkaar kan het gesprek rond seniorenzorg moeilijke emotionele vragen oproepen. Graag helpen we u dan ook door te beginnen met alle belangrijke informatie hieromtrent aan te bieden.