Vragen? Bel ons! 0800 93 430

Menu
Close

U bent hier

Pascale Myncke, Parel van een verpleegkundige 2017

22/03/17

Met enige trots kondigen we aan dat Pascale Myncke van Anahata, het kennis- en ervaringscentrum inzake dementie en als specialiste dementie en persoonsgerichte zorg verbonden aan Armonea, door een jury van het Nationaal Verbond van Katholieke Verpleegkundigen (NVKVV) is uitgeroepen tot “Parel van een verpleegkundige 2017”. “Parel van een verpleegkundige 2017” is een Vlaamse wedstrijd die iemand die goed is in het vak in de bloemen zet, een hart heeft voor bewoners, klaarstaat voor collega’s, creatieve oplossingen verzint en anderen inspireert. En daarnaast ook goed voor zichzelf zorgt.

Vandaag, woensdag 22 maart, heeft Pascale haar prijs ontvangen op de studiedag verpleegkundigen ouderenzorg in het kader van de 43ste Congresweek van de Verpleegkundigen 20-24 maart, in het Kursaal van Oostende. Ze siert bovendien de cover van het maartnummer van het vakblad Nursing.

We wensen Pascale een dikke proficiat met haar prijs en nog veel succes bij de realisatie van haar dromen op het vlak van dementie en persoonsgerichte zorg.

Tijdens de Congresweek van de Verpleegkundigen is Armonea ook aanwezig met een stand. Er zijn elke dag Bongo-bonnen te winnen en onze medewerkers beantwoorden met veel plezier je vragen over werken bij Armonea.

Wil je de nieuwe collega van Pascale worden? Hierbij onze vacatures.

Meer info over onze specifieke aanpak van dementie? Klik hier.

Terug naar overzicht