U bent hier

Welk type voorziening (woonvorm) past het best bij mij?

Hebt u soms of vaak hulp/zorg nodig?

Dan is een rusthuis, ook wel woonzorgcentrum of wzc genoemd, voor u de geschikte woonvorm. Een rusthuis is een geborgen omgeving, die u in de eerste plaats de nodige zorg biedt en die ook aandacht schenkt aan ontspanning, dienstverlening (waaronder schoonmaak), lichaamsverzorging, activiteiten, ...

Al onze woonzorgcentra hebben een eigen verpleging en verzorgingsdienst. U woont er in uw eigen kamer, die u zelf naar wens kan inrichten of verfraaien, met een eigen badkamer. We vragen wel dat u voor uw comfort en dat van de medewerkers gebruik maakt van het speciale hoog-laagbed. Alle kamers zijn voorzien van een noodoproepsysteem, dat in verbinding staat met onze verpleegkundige dienst.

--> Meer info over onze woonzorgcentra

Bent u eerder op zoek naar een omgeving die u meer comfort, veiligheid en sociaal contact biedt dan uw eigen huis?

Dan kiest u beter een serviceflat of service-residentie.

In beide woonvormen geniet u volledig zelfstandig van het leven, in een uitgerust appartement dat u volledig naar eigen wens bemeubelt, en bevrijdt een uitgebreide dienstverlening u van heel wat dagelijkse beslommeringen.

Terwijl de nadruk in onze serviceflats eerder ligt op modern comfort, veiligheid en praktische dienstverlening, vindt u in onze service-residenties vooral klassiekere luxe en hotelservice terug.

                                                           Alles over onze service-residenties <--

--> Lees meer over onze serviceflats

                           

 • Woonzorgcentra

  Onze woonzorgcentra (de officiële term voor rusthuis) zijn er voor senioren die op dagelijkse basis zorg wensen.

  Hebtu zelf 'af en toe' hulp nodig? Of eerder 'redelijk veel'? Dan krijgt u in functie van uw persoonlijke wensen en noden in elk van onze 80 voorzieningen zorg- en dienstverlening op maat, dankzij onze meer dan 35 jaar ervaring.

  U vindt bij Armonea een warme omgeving, die niet enkel voor u zorgt,  maar die ook om u geeft, en waar het sociale contact – zowel het normale dagelijkse contact als de vele activiteiten - alleen al een enorme meerwaarde biedt.

  Voor senioren met dementie is er gespecialiseerde zorg en infrastructuur.

  Lees verder

 • Serviceflats met dienstverlening op maat

  Uw thuis is heilig, en bij een beslissing tot verhuizen gaat u niet over één nacht ijs. U wil immers blijven genieten van het mooie dat het leven te bieden heeft, vrijheid en privacy hebben, in een aangename omgeving wonen en keuzes kunnen maken die aansluiten bij uw noden en levensstijl. En ook gerust zijn dat u alle hulp krijgt die u – nu of in de toekomst – nodig hebt, zonder opnieuw te moeten verhuizen.

  Die nieuwe thuis vindt u bij Armonea

  Lees verder

 • Serviceflats

  De Armonea-serviceflats staan synoniem voor veiligheid, comfort en dienstverlening:

  U leeft er in een comfortabele, gezellige, mooie omgeving die u tegelijk alle privacy en extra veiligheid biedt. U woont in een moderne en stijlvolle flat die u naar uw eigen smaak kunt inrichten, en geniet van een uitgebreide dienstverlening.

   

  Lees verder