U bent hier

Welk type voorziening (woonvorm) past het best bij mij?

Hebt u soms of vaak hulp/zorg nodig?

Dan is een rusthuis, ook wel woonzorgcentrum of wzc genoemd, voor u de geschikte woonvorm. Een rusthuis is een geborgen omgeving, die u in de eerste plaats de nodige zorg biedt en die ook aandacht schenkt aan ontspanning, dienstverlening (waaronder schoonmaak), lichaamsverzorging, activiteiten, ...

Al onze woonzorgcentra hebben een eigen verpleging en verzorgingsdienst. U woont er in uw eigen kamer, die u zelf naar wens kan inrichten of verfraaien, met een eigen badkamer. We vragen wel dat u voor uw comfort en dat van de medewerkers gebruik maakt van het speciale hoog-laagbed. Alle kamers zijn voorzien van een noodoproepsysteem, dat in verbinding staat met onze verpleegkundige dienst.

--> Meer info over onze woonzorgcentra

Bent u eerder op zoek naar een omgeving die u meer comfort, veiligheid en sociaal contact biedt dan uw eigen huis?

Dan kiest u beter een serviceflat of service-residentie.

In beide woonvormen geniet u volledig zelfstandig van het leven, in een uitgerust appartement dat u volledig naar eigen wens bemeubelt, en bevrijdt een uitgebreide dienstverlening u van heel wat dagelijkse beslommeringen.

Terwijl de nadruk in onze serviceflats eerder ligt op modern comfort, veiligheid en praktische dienstverlening, vindt u in onze service-residenties vooral klassiekere luxe en hotelservice terug.

                                                           Alles over onze service-residenties <--

--> Lees meer over onze serviceflats

                           

 • Woonzorgcentra: kamers met zorg op maat

  In onze 73 woonzorgcentra geniet u in alle vrijheid van het leven. U kan er steeds rekenen op uitstekende zorg, afgestemd op uw noden.

  Lees verder

 • Serviceflats: veilig en comfortabel in uw eigen appartement

  In de serviceflats van Armonea woont u modern en comfortabel. U geniet er alle vrijheid en privacy, maar bent slechts één druk op de knop verwijderd van ons zorgteam.

   

  Lees verder

 • Serviceflats met dienstverlening op maat

  Uw thuis is heilig, en bij een beslissing tot verhuizen gaat u niet over één nacht ijs. U wil immers blijven genieten van het mooie dat het leven te bieden heeft, vrijheid en privacy hebben, in een aangename omgeving wonen en keuzes kunnen maken die aansluiten bij uw noden en levensstijl. En ook gerust zijn dat u alle hulp krijgt die u – nu of in de toekomst – nodig hebt, zonder opnieuw te moeten verhuizen.

  Die nieuwe thuis vindt u bij Armonea

  Lees verder