U bent hier

Vragen over Wommelgheem?

03 353 34 15

Welkom bij Wommelgheem

Selsaetenstraat 50
2160 Wommelgem Antwerpen

Woonzorgcentrum Wommelgheem ligt in de rustige tuin van het kasteel Selsaeten te Wommelgem. Bezoekers zijn de hele dag welkom. Senioren kunnen er naar de kapper en de pedicure of gebruik maken van de ontspanningsruimte of de cafetaria.

De 10 assistentie woningen bevinden zich in een apart gebouw maar wel verbonden aan het woonzorgcentrum gelegen in een rustige straat op loopafstand van het centrum van Wommelgem. Binnenkort zal een assistentiewoning beschikbaar zijn. Meer info neem contact met ons!

Het is mogelijk om de maaltijden te nuttigen in het restaurant van het woonzorgcentrum.

Indien bij ziekte meer zorg nodig is  dan de thuisverpleegkundige kan aanbieden; dan kan dit tijdelijk ook aangeboden worden door ons professioneel team van zorgkundigen en verpleegkundigen.

Meer info over WZC & AW Wommelgheem

Woonzorgcentrum

In woonzorgcentrum Wommelgheem vertoeft u in een rustige omgeving op wandelafstand van de dorpskern. We garanderen u een verblijf in een open en huiselijke sfeer. Onze kamers en appartementen zijn voorzien van alle comfort, waaronder een oproepsysteem. Onze medewerkers zijn op elk moment in de buurt om u de beste zorg te verlenen. 

Assistentiewoningen

Woont u nog graag zelfstandig, maar wilt u kunnen rekenen op zorg en praktische ondersteuning wanneer het toch nodig blijkt? Dan is een assistentiewoning zeker iets voor u. U hebt uw eigen flat met minstens één aparte slaapkamer en een ergonomisch ingerichte douchekamer. In uw keuken kunt u zelf eten bereiden. Het restaurant serveert dagelijks een vers bereid menu.