U bent hier

Vragen over Voortberg?

013 45 81 00

Welkom bij Voortberg

Plaats-Vondel 21
3272 Testelt Vlaams-Brabant

Woonzorgcampus Voortberg in Testelt opende eind 2012 zijn deuren. In deze landelijke deelgemeente van Scherpenheuvel-Zichem – op een tiental kilometer van Aarschot en Diest - vinden senioren een warme en comfortabele thuis, in een levendige gemeenschap. Woonzorgcampus Voortberg biedt zowel moderne, stijlvolle kamers aan in het woonzorgcentrum, alsook ruime assistentiewoningen die naast het woonzorgcentrum gelegen zijn. Familie en vrienden kunnen ontvangen worden in onze gezellige bar (of op het terras in de ruime tuin), om nadien te genieten van een familiediner in de privé-ruimte van het restaurant. Onze chef zorgt ervoor dat de huisbereide maaltijden steeds gevarieerd, smaakvol en gezond zijn. Onze ruime kamers zijn voorzien van digitale TV, telefoon, wifi, en een koelkast.

Woonzorgcentrum

In woonzorgcentrum Voortberg beschikt u over een ruime, moderne kamer met stijlvolle inrichting en een praktische doucheruimte, door een schuifwand gescheiden van de rest van uw kamer. In de talrijke ontmoetingsplekken binnen en buiten kunt u medebewoners leren kennen of gewoon rustig vertoeven. Het woonzorgcentrum heeft een gezellig ingerichte cafetaria, een uitstekende keuken en organiseert veel activiteiten waar u vrijblijvend aan kunt deelnemen. Het team staat voor u klaar met de beste zorgen, kinesitherapie of gewoon eens een hartelijke babbel. Het woonzorgcentrum biedt ook tijdelijke verblijven aan, alsook aangepaste zorg voor senioren met dementie in samenwerking met kennis- en expertise centrum Anahata. 

Klik hier voor meer info

Assistentie woningen

Voor zelfstandig wonen in een ruim, comfortabel appartement met dienstverlening kan u ook terecht in één van mooie assitentie woningen (ook gekend als service-flats). Net naast het woonzorgcentrum van zorgcampus Voortberg liggen 38 assistentie woningen speciaal voorzien voor mobiele, zelfstandige senioren die een verhoogde mate van comfort, geborgenheid, en dienstverlening wensen, zonder toegevingen te moeten doen op het vlak van privacy en zelfstandigheid. Net als thuis woont u er in alle onafhankelijkheid en privacy, maar tegelijk voelt u zich veel veiliger en kan u een beroep doen op onze flexibele dienstverlening.

Klik hier voor meer info