U bent hier

Vragen over Vondelhof?

016 73 31 30

Welkom bij Vondelhof

Leuvensesteenweg 215
3370 Boutersem Vlaams-Brabant

Het Vondelhof ligt in het landelijke Boutersem aan de weg tussen Leuven en Tienen. Het rusthuis is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Familieleden en vrienden worden betrokken bij het leven in het rusthuis, dat als open huis fungeert. Onze troeven zijn:

  • huiselijke sfeer
  • aangenaam ingerichte leefruimtes
  • gevarieerde en talrijke animatie
  • een eigen team voor de veilige afdeling gespecialiseerd in de verschillende problematieken van dementie
  • kinderdagverblijf in het rusthuis en veel intergenerationele contacten

Getuigenis

Ik ben naar rusthuis Vondelhof gekomen op vrijdag 6 september 2010. Al bijna drie jaar geleden. Ik heb toen veel gebeden dat het goed kwam. Nu bedankt ik alle dagen de Lieve Heer dat ik mijn dagen hier mag doorbrengen. Het is hier buitengewoon super goed! Er is hier een kapper en een pedicure in huis en ook voor de misviering moet je niet naar buiten gaan. Er zijn veel activiteiten te doen: ik heb gewonnen met de Tour de France!

Elise Bavin

Ik ben al een goed half jaar in rusthuis Vondelhof. Ik had eerst veel verdriet, alles was nieuw ... Maar nu ben ik hier heel graag, hier wil ik sterven. Het personeel is vriendelijk, het zijn hier allemaal schatjes. Er zijn enkele personeelsleden die speciaal langskomen om mij een welterusten te wensen. De activiteiten zijn extra. Ik doe bijna aan alles mee. Ze zijn leuk en ik ben hier dus heel tevreden!

Simone Beersaerts