U bent hier

Vragen over Vogelzang?

014 76 21 00

Welkom bij Vogelzang

Vogelzang 1
2200 Herentals Kempen

Woonzorgcentrum Vogelzang ligt in de groene rand rond Herentals op tien minuutjes wandelen van het stadscentrum. Vogelzang biedt een gezellige woon- en zorgomgeving aan 141 personen en is gespecialiseerd in persoonsgerichte zorg. Dit betekent dat we elke bewoner zorg op zijn maat willen aanbieden. In de gespecialiseerde afdeling voor personen met dementie kijken we naar het gevoel van welzijn.
We beschikken over 1-persoonskamers en kleine appartementjes voor koppels. Momenteel hebben we nog enkele appartementjes voor koppels vrij. Interesse? Contacteer ons.

Getuigenis

Voor alle lieve zorgverleners die met veel liefde en plezier zorgen voor mijn marreine.

Familie van een resident

Kerstkaarten van families

Families van residenten

Ons kerstfeest is een feest dat we niet gauw zullen vergeten.Het was heel lekker en we zaten aan een mooie kersttafel en feestelijk gezet. Het was zo dat we een babbeltje konden doen met de nodige drank, na het eten een pauze maar niet zo lang. Er was ook een troubadour die die ons mooie liedjes bracht. De sfeer was super, er waren zelfs enkele enthousiasten bij om mee te zingen. Na het optreden stond er een tafel gereed met al wat lekker is van gebak. Mooi na elkaar werd de tafel goed bezocht en ieder was dan ook voldaan. Er stond nog veel, zelfs snoepjes. Zo werd het stilletjes later ,veel tijd om te rusten was er niet want daar was de kerstman. Het doet iets als je dat ziet, we mochten allemaal op zijn schoot. Je moet wel denken aan de pret dat we toen hadden, allemaal even komisch. Dat was nog niet alles want het pakje dat we kregen was een mooi verzorgingspakket. Heerlijk! We waren zeer blij met dit kerstfeest, tot volgend jaar.

Resident