U bent hier

Vragen over Tillens?

02 302 93 00

Welkom bij Tillens

Beeckmanstraat 26
1180 Ukkel Brussel

In de lente van 2016 openden de deuren van woonzorgcentrum Tillens. Sinds dat moment is er in Ukkel een warme thuis, gespecialiseerd in de zorg voor senioren met dementie. Ons doel is een veilige, stimulerende omgeving te bieden waar er net zoals thuis verder geleefd wordt maar met de ondersteuning van een ervaren team, in samenwerking met dementie-kenniscentrum Anahata. Samen met u zorgen we dat de persoon die u liefheeft dagelijks kan blijven genieten. Zo wordt elke dag betekenisvol ingevuld in een huiselijke omgeving. Met meer dan 35 jaar ervaring weet Armonea tenslotte hoe we er voor u moeten zijn.

Ontdek hier onze vacatures

Getuigenis

Structuur, rituelen, en familiariteit zijn belangrijke onderdelen van onze unieke aanpak!

Pascale Myncke van Dementie-kenniscentrum Anahata

Wij begrijpen wat belangrijk is

Samen met u zorgen we voor een betekenisvol leven, en toveren we een glimlach op het gezicht. In een aangepaste omgeving om zo lang mogelijk te blijven genieten. Met een persoonlijke aanpak, want iedereen heeft zijn eigen verhaal. Waar er veiligheid is, zonder een beperking van vrijheid. Indien ook u bij ons wenst te verblijven, samen met uw geliefde, kan dat zeker.

Hoe maken wij het verschil?

Kleine leefgroepen met zorgpersoneel dat permanent aanwezig is. Met behulp van uitgebreide observatie verzekeren we een persoonlijke zorgaanpak, in samenwerking met een dementie-kenniscentrum Anahata. Onze psycholoog staat steeds klaar om u en de persoon die u liefheeft te helpen. We stimuleren onze bewoners in hun dagdagelijks activiteiten, onder andere via onze rustgevende belevingstuin of de mobiele keuken. Onze chef bereidt bovendien aangepaste recepten met verschillende texturen en speciaal geselecteerde kruiden zodat maaltijdgenot een essentieel deel van het dagelijks leven blijft. Natuurlijk wordt veiligheid gegarandeerd door een persoonlijk veiligheidssysteem.