U bent hier

Team

In WZC Ter Meeuwen zorgt het lokale managementteam onder leiding van de directeur Robert Zoons voor het dagelijkse beheer. Robert beschikt over een uitgebreide ervaring als wzc-directeur, en had o.a. lang de leiding over wzc Laarsveld (Geel). Zijn team bestaat uit een head administration, een head hospitality en een head care. Het hoofd administratie staat in voor de correcte opvolging van uw aankomst en alle papierwerk tijdens uw verblijf. De schoonmaak, keuken en technische dienst worden aangestuurd door het hoofd hospitality en de zorg door het hoofd care. Deze laatste stuurt een multidisciplinair zorgteam aan dat bestaat uit artsen, animatoren, ergotherapeuten, kinesisten, verpleegkundigen en zorgkundigen.

  • De animatie optimaliseert het woon- en leefklimaat in rusthuis Ter Meeuwen. Zij organiseren heel wat activiteiten in functie van de voorkeuren van onze residenten.
  • Voor de medische begeleiding kiest u als bewoner volledig uw behandelende arts.
  • Onze ergotherapeuten maken u bewust van uw vele fysieke mogelijkheden en zorgen ervoor dat u in functie daarvan optimaal blijft functioneren.
  • Op aanvraag van uw geneesheer krijgt u kinebehandeling. De externe kinesisten zorgen ervoor dat u zo lang mogelijk zelfredzaam en onafhankelijk blijft.
  • Op elke afdeling is er dag en nacht verplegend en verzorgend personeel aanwezig. Zij ondersteunen de dagelijkse verzorging en nemen indien nodig uw volledige verzorging op zich.