U bent hier

Over Ter Meeuwen

Zorgcampus Ter Meeuwen

Pal in het pittoreske centrum van Meeuwen, bieden wij een gezellige thuis aan een ruime groep senioren met elks hun eigen wensen en noden. Het park, de supermarkt, de lokale traiteur, de kerk en de sporthal bevinden zich op een steenworp van onze woonzorgcampus.

Woonzorgcentrum

THUIS VOELEN

Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt, uzelf kunt zijn en in alle rust kunt genieten van het leven. Daarom bezorgen we u in Ter Meeuwen alle ingrediënten voor een nieuwe warme thuis. U hebt de keuze tussen een moderne, comfortabele kamer met een eigen badkamer of een ruime serviceflat. Sommige kamers hebben zicht op het park, andere beschikken over een privéterras dat uitkijkt op de binnentuin.

GENIETEN VAN ELKE DAG

Een uitgebreid team van zorgprofessionals staat de klok rond voor u klaar. Ze helpen u op de manier die het best bij u past, met oog voor wie u bent en wat u boeit. Daarom besteden we de nodige aandacht aan fijn bereide maaltijden, leuke activiteiten en een warme omgeving. Zo geniet u van een heerlijke verwenkoffie in onze nieuwe cafetaria, of van een lekker glas bier op het grote zonneterras in de tuin.

CONTACT HOUDEN

In een woonzorgcentrum van Armonea staat u midden in het leven. We bieden u alle mogelijkheden om contact te houden met wie u dierbaar is: familie, kinderen, klein- en achterkleinkinderen, vrienden en kennissen. En uiteraard is er in ons woonzorgcentrum volop gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen.

UITSTEKENDE ZORG

Iedereen is uniek en heeft zijn eigen verhaal. Bij Armonea zorgen we ervoor dat u de zorg krijgt die bij u past. Zodat u uw leven kunt leiden zoals u dat wilt, met een gerust gemoed. Daarom kunt u in Ter Meeuwen een beroep doen op een brede waaier aan diensten: kamerschoonmaak, een uitgebreid animatieprogramma, postbedeling, de ontvangst van uw bezoekers, administratieve ondersteuning enzovoort. En om u zo goed mogelijk bij te staan, werkt ons team met een modern domotica- en registratiesysteem.

HERSTELVERBLIJF

Hebt u net een operatie achter de rug en wilt u zich volledig concentreren op uw herstel, dan kunt u terecht in het herstelverblijf van Ter Meeuwen.

Assistentiewoningen

U als resident geniet van een mooi en verzorgd appartement en van de kwaliteitsvolle dienstverlening van Armonea. In totaal biedt woonzorgcampus Ter Meeuwen 64 assistentie woningen (ook gekend als serviceflats) aan. 20 van deze flats worden verhuurd (waarvan er nog beschikbaar zijn), de andere 44 worden te koop aangeboden.

Kwaliteitsvol wonen

In de Armonea-serviceflats woont u comfortabel, gezellig en mooi. U woont in een moderne en stijlvolle flat die u naar uw eigen smaak kunt inrichten. U kunt volop profiteren van de kwaliteiten van een rustige, ruime omgeving in het centrum van Meeuwen.

Leven op uw ritme

Vrijheid is zelf uw levensritme bepalen. Niets moet en heel veel kan. Hebt u zin in een actieve dag, alleen of samen met uw familie, dan staan wij u graag bij met tips. Doet u het vandaag liever rustiger aan, profiteer dan van de rust in de leeshoek. U leeft bij ons zoals u zelf wilt, in alle vrijheid en privacy.

Een gerust gemoed

Uw serviceflat is aangepast aan de specifieke noden van nu en van de toekomst. U hoeft nergens de trap te nemen. Uw badkamer is voorzien van een inloopdouche. Loopt er onvoorzien toch iets mis, dan kunt u via ons noodoproepsysteem, vanuit elke kamer, heel snel een beroep doen op ons eigen deskundig personeel.

Genieten van het leven

Dankzij onze kwaliteitsvolle flats en uitgebreide dienstverlening, gecoördineerd door onze woonassistente, valt er een grote praktische last van uw schouders. En voor de vrije tijd die daardoor vrijkomt, ligt een gevarieerd en vrijblijvend activiteitenaanbod ter beschikking. Kortom, de Armonea-serviceflats zorgen ervoor dat u zich kunt concentreren op één ding: genieten van het leven.

--> Indien u meer informatie wenst of een afspraak voor een bezichtiging wil maken, aarzel dan niet ons te contacteren via deze link.

Faciliteiten

BarOproepsysteemTerrasToegankelijk voor rolstoelgebruikersTuinWifi hotspot

Zorgaanbod

DementieErgotherapieKinesitherapieVerplegingVerzorging

Omgeving

Openbaar vervoer nabijParkingStads- of dorpskern

Type verblijf

Permanent wonen

Dienstverlening

AnimatieKapperKlusjesdienstManicureMisdienstNachtwachtPedicurePoetsdienst