U bent hier

Vragen over Ter Meeuwen?

011 71 08 00

Welkom bij Ter Meeuwen

Torenstraat 15
3670 Meeuwen-Gruitrode Limburg

Woonzorgcampus Ter Meeuwen in Meeuwen-Gruitrode biedt sinds april 2015 een gezellige woonplaats aan in een levendige gemeenschap. Pal in het centrum vindt u een warme thuis met uitstekende zorg- en dienstverlening. 60 senioren genieten er dagelijks van het leven. In de zomer van 2015 openden ook de eerste van de 64 serviceflats. Deze appartementen liggen vlak naast het woonzorgcentrum. Alle kamers en appartementen kunnen naar eigen keuze worden ingericht. In het woonzorgcentrum zelf kunt u naar de kapper of even ontspannen in de cafetaria. Familie en andere bezoekers zijn de hele dag welkom en kunnen samen met de bewoners bijpraten in de gezellige cafetaria of een wandeling maken in de mooie tuin. Iedereen is van harte welkom: geïnteresseerde residenten en hun familieleden, buurtbewoners, sollicitanten en andere sympathisanten.

Binnenkort gaan er enkele nieuwe service flats open bij Ter Meeuwen! Wees er best snel bij! Je eigen appartement met alle comfort en privacy, in een levendige gemeenschap, met alle zorg die u wenst indien nodig.

Getuigenis

Mijn beste wensen voor een mooie kerst en een goed 2017 voor allen, directie, leiding en verzorgende! Nog veel dank voor de zorg in de 4 maanden die ik bij jullie heb doorgebracht. Ik kijk er nog met plezier op terug!

Resident

Dit is onze manier om dank u wel te zeggen om zo veel kleinigheden, om zoveel ditjes en datjes waar wij jullie altijd mogen over aanspreken en vragen die altijd met de glimlach worden beantwoord en om zeker niet te vergeten de vriendelijke bediening aan de tafels en nog zoveel meer, dank u wel!

Residenten

Woonzorgcentrum

In woonzorgcentrum Ter Meeuwen beschikt u over een ruime, moderne kamer met stijlvolle inrichting en een praktische doucheruimte, door een schuifwand gescheiden van de rest van uw kamer. Als extra veel ruimte uw wens is, kan u ook kiezen voor één van de ruimere zorgflats met dezelfde moderne en stijlvolle inrichting. In de talrijke ontmoetingsplekken binnen en buiten kunt u medebewoners leren kennen of gewoon rustig vertoeven. Het woonzorgcentrum heeft een gezellig ingerichte cafetaria, een uitstekende keuken en organiseert veel activiteiten waar u vrijblijvend aan kunt deelnemen. Het team staat voor u klaar met de beste zorgen, kinesitherapie of gewoon eens een hartelijke babbel. 

Klik hier voor meer info

Assistentiewoningen

Voor zelfstandig wonen in een ruim, comfortabel appartement met dienstverlening kan u ook terecht in één van onze mooie assistentie woningen (ook gekend als serviceflats). Op de zorgcampus Ter Meeuwen, liggen 64 assistentiewoningen speciaal voorzien voor mobiele, zelfstandige senioren die een verhoogde mate van comfort, geborgenheid, en dienstverlening wensen, zonder toegevingen te moeten doen op het vlak van privacy en zelfstandigheid.

Klik hier voor meer info.