Overslaan en naar de inhoud gaan

U bent hier

Residentie

Ten Eeckhoute

Brugge, West-Vlaanderen

050 33 30 86

Beschrijving

Service-Residentie Ten Eeckhoute ligt in het historische centrum van Brugge, nabij de Grote Markt, het winkelcentrum en op een paar passen van het Minnewater. In de salons en het restaurant creëren vorm en kleur een gezellige, warme en klassieke sfeer. En ook de appartementen stralen rust en klasse uit.

In het grootste park van Brugge glijdt een zwaan sierlijk over het water 

In ons 1,2 hectare grote park - het grootste private park van de stad - spiegelen honderdjarige bomen zich in de vijver en glijden zwanen sierlijk over het water.

Dit is een residentie in de sfeer van de stad Brugge: mooi, harmonieus en op mensenmaat.

Onze troeven:

- ligging in het centrum van het mooie Brugge

- de rust van de prachtige Engelse parktuin

- 24u op 24 permanentie

- klassevol gebouw en een interieur met uitstraling

- residenten die uit alle hoeken van België komen

- hotelfaciliteiten

- aanbod voor medische of paramedische verzorging, zoals verpleging, kinesitherapeuten, osteopaten, enz...

Hierna leest u enkele getuigenissen van onze residenten.
U kan ook hier klikken voor meer informatie over onze werking en dienstverlening.

-- WEES WELKOM OP ONZE OPENDEURDAG, op zondag 29 maart van 14 u – 18 u --

Mevr. Serreys-Vuylsteke - ,,Ik ben hier goed omringd en gelukkig. Als weduwe is de aanwezigheid van een hulpdienst in geval van nood, een hele geruststelling. Daarnaast wordt mijn flat prima onderhouden. Wat ik vooral apprecieer is dat we hier zelf kunnen kiezen of we het in het restaurant lunchen. Als ik zelf lekker achter de potten wil staan, dan kan ik dat in de goed uitgeruste keuken van mijn eigen appartement.’’ ,,Wij zijn allen zeer verschillend, en toch wonen we hier even graag. Omdat we hier kunnen leven conform onze levensstijl en behoeften, onze zorgen achter ons kunnen laten en tevens veiligheid en geborgenheid genieten. Residentie Ten Eeckhoute is veruit de meest standingvolle seniorenresidentie van Brugge en omstreken. Appartementen met één of meer slaapkamers, living, keuken, ... En als we geen zin hebben om zelf te koken, dan kunnen we hier in een prachtig en gezellig kader een heerlijke lunch gebruiken.'' ,,Wij wonen hier in hartje Brugge, mét parktuin. Dat we ons in deze residentie zo snel thuis voelden, komt door de omgeving maar zeker ook door de mensen: vriendelijk, behulpzaam en zeer attent personeel. Het lééft hier ook, waardoor je makkelijker sociaal contact legt. Op onze leeftijd is dat niet onbelangrijk.''

Dhr. en Mevr. Van Herck-Mathyssens en Juffr. De Ly

“We zijn al vrij vroeg in Ten Eeckhoute komen wonen. Mijn echtgenote en ik wilden anticiperen op eventuele mobiliteitsproblemen op latere leeftijd. De hele inrichting van ons appartement werd aangepast aan onze wensen en smaak en we voelden ons er meteen thuis. Wat een geluk dat we hier in het centrum overal dichtbij zitten en toch kunnen genieten van een ware oase van rust. De kinderen (en kleinkinderen) komen graag op bezoek. Bij ons laatste familiefeest waren we met 15! Ik kan u verzekeren dat ik een gelukkige senior ben. Ik ben vrij en zelfstandig en tegelijk heb ik de zekerheid dat ik indien nodig geholpen word, of dat nu aan de receptie is of door de nachtwaker. En daarnaast kunnen we het ook goed vinden met de andere bewoners. Het is hier echt gezellig wonen.”

Baron Jacques Gérard: "Het is hier echt gezellig wonen!"

Ik wil jou langs deze weg bedanken voor de goeie zorgen toen mama tijdelijk bij jullie kwam wonen. Ze was er bijzonder graag en was steeds vol lof voor al uw personeelsleden, zij verdienen net als de directie een dikke pluim. Steeds behulpzaam, een luisterend oor, vriendelijk en correct. Na het overlijden van haar man ging mama door een moeilijke periode, maar ze werd er steeds in de watten gelegd en zal nu met pijn in het hart afscheid nemen. Ze houdt niets anders dan goeie herinneringen over aan Ten Eeckhoute en is dagelijks vol lof voor de heerlijke maaltijden waarvan ze zo kan genieten. Je zal haar wellicht nog eens regelmatig terug zien want ook met de residenten kon ze goed opschieten. Nogmaals een dikke merci !!!

Anoniem

Faciliteiten

BarRestaurantTerrasToegankelijk voor rolstoelgebruikersTuinWifi hotspot

Zorgaanbod

VerplegingVerzorging

Omgeving

Groene omgevingOpenbaar vervoer nabijParkingStads- of dorpskern

Type verblijf

Permanent wonen

Dienstverlening

AnimatieBoodschappendienstKapperKlusjesdienstManicureMisdienstPedicurePoetsdienstWas- en strijkdienst

Type woningen

Appartement met 1 slaapkamerAppartement met 2 slaapkamers