Overslaan en naar de inhoud gaan

U bent hier

Residentie

Ten Eeckhoute

Brugge, West-Vlaanderen

Beschrijving

Service-Residentie Ten Eeckhoute ligt in het historische centrum van Brugge, nabij de Grote Markt, het winkelcentrum en op een paar passen van het Minnewater. In de salons en het restaurant creëren vorm en kleur een gezellige, warme en klassieke sfeer. En ook de appartementen stralen rust en klasse uit.

In ons 1,2 hectare grote park - het grootste private park van de stad - spiegelen honderdjarige bomen zich in de vijver en glijden zwanen sierlijk over het water.

Dit is een residentie in de sfeer van de stad Brugge: mooi, harmonieus en op mensenmaat.

Onze troeven:

  • ligging in het centrum van het mooie Brugge
  • de rust van de prachtige Engelse parktuin
  • 24u op 24 permanentie
  • klassevol gebouw en een interieur met uitstraling
  • residenten die uit alle hoeken van België komen
  • hotelfaciliteiten

 

Mevr. Serreys-Vuylsteke - ,,Ik ben hier goed omringd en gelukkig. Als weduwe is de aanwezigheid van een hulpdienst in geval van nood, een hele geruststelling. Daarnaast wordt mijn flat prima onderhouden. Wat ik vooral apprecieer is dat we hier zelf kunnen kiezen of we het in het restaurant lunchen. Als ik zelf lekker achter de potten wil staan, dan kan ik dat in de goed uitgeruste keuken van mijn eigen appartement.’’ ,,Wij zijn allen zeer verschillend, en toch wonen we hier even graag. Omdat we hier kunnen leven conform onze levensstijl en behoeften, onze zorgen achter ons kunnen laten en tevens veiligheid en geborgenheid genieten. Residentie Ten Eeckhoute is veruit de meest standingvolle seniorenresidentie van Brugge en omstreken. Appartementen met één of meer slaapkamers, living, keuken, ... En als we geen zin hebben om zelf te koken, dan kunnen we hier in een prachtig en gezellig kader een heerlijke lunch gebruiken.'' ,,Wij wonen hier in hartje Brugge, mét parktuin. Dat we ons in deze residentie zo snel thuis voelden, komt door de omgeving maar zeker ook door de mensen: vriendelijk, behulpzaam en zeer attent personeel. Het lééft hier ook, waardoor je makkelijker sociaal contact legt. Op onze leeftijd is dat niet onbelangrijk.''

Dhr. en Mevr. Van Herck-Mathyssens en Juffr. De Ly

“We zijn al vrij vroeg in Ten Eeckhoute komen wonen. Mijn echtgenote en ik wilden anticiperen op eventuele mobiliteitsproblemen op latere leeftijd. De hele inrichting van ons appartement werd aangepast aan onze wensen en smaak en we voelden ons er meteen thuis. Wat een geluk dat we hier in het centrum overal dichtbij zitten en toch kunnen genieten van een ware oase van rust. De kinderen (en kleinkinderen) komen graag op bezoek. Bij ons laatste familiefeest waren we met 15! Ik kan u verzekeren dat ik een gelukkige senior ben. Ik ben vrij en zelfstandig en tegelijk heb ik de zekerheid dat ik indien nodig geholpen word, of dat nu aan de receptie is of door de nachtwaker. En daarnaast kunnen we het ook goed vinden met de andere bewoners. Het is hier echt gezellig wonen.”

Baron Jacques Gérard: "Het is hier echt gezellig wonen!"

“Mijn echtgenoot was ambassadeur en toen we naar Ten Eeckhoute verhuisden, bleken er nog vier andere ambassadrices te wonen. We hebben in Ethiopië, Senegal, Oostenrijk,… gewoond en uitgerekend hier hebben we oude bekenden teruggevonden. De wereld is klein. Mijn man heeft altijd gezegd dat het nooit te vroeg is om onze intrek te nemen in deze residentie. Hij is vijf jaar geleden overleden, maar ik prijs mezelf gelukkig dat ik hier in de residentie kan rekenen op zoveel vrienden. U had moeten zien hoe blij ze waren toen ik onlangs terugkwam van het ziekenhuis na een val.”

Yvonne Huybrecht: "Het is nooit te vroeg."

Faciliteiten

BarRestaurantTerrasToegankelijk voor rolstoelgebruikersTuinWifi hotspot

Zorgaanbod

VerplegingVerzorging

Omgeving

Groene omgevingOpenbaar vervoer nabijParkingStads- of dorpskern

Type verblijf

Permanent wonen

Dienstverlening

AnimatieBoodschappendienstKapperKlusjesdienstManicureMisdienstPedicurePoetsdienstWas- en strijkdienst

Type woningen

Appartement met 1 slaapkamerAppartement met 2 slaapkamers